Jador, reacţie incredibilă în toiul scandalului cu Bianca de la Puterea Dragostei, la videochat! "Îi mulţumesc lui Dumnezeu..."


Jador, reacţie incredibilă după ce au apărut filmările cu Bianca! E singurul care a făcut asta!


In articol:

Pozele şi filmările compromiţătoare cu Bianca Comănici, la videochat, sunt subiectul de discuţie favorit al tuturor foştilor şi actualilor concurenţi de la Puterea Dragostei.

Mulţi dintre ei au făcut vlog-uri în cadrul cărora au atacat-o dur pe tânără, acuzând-o că le-a blamat de-a lungul timpului pe fetele din casă care au făcut videochat deşi ea a fost filmată în ipostaze mult mai delicate.

Ei bine, singurul care nu a expus nicio părere pe marginea acestui subiect controversat a fost Jador. Artistul nu a făcut niciun vlog, niciun insta story şi nu a dat nicio declaraţie despre filmările şocante care fac înconjurul internetului.

Citeste si: Dezvaluiri incredibile despre filmele pentru adulti in care apare Bianca: ''Fratele ei a initiat-o''

Jador, reacţie incredibilă după ce au apărut filmările cu Bianca! "Eu sper că, uşor-uşor, cu inima deschisă, vom înceta să mai dăm atât de tare unii în alţii şi vom încerca să devenim puţin mai buni"

Contactat telefonic de jurnalişti şi întrebat cum comentează pozele şi video-urile cu amica lui, Bianca, Jador a avut o reacţie pe care nu am întâlnit-o, în acest caz, la niciunul dintre foştii lui colegi.

" Pentru mine acesta nu este un subiect de discuţie. Nu am ce să comentez. Aţi văzut că sunt deschis cu presa şi cu susţinătorii mei, dar, vă rog să mă înţelegeţi, nu este treaba mea. La începutul anului mi-am propus să judec oamenii mai puţin şi să ajut mai mult. Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a dat şi îmi doresc ca, din tot ce am eu, să le ofer şi celor din jur care, din varii motive, au nevoie de sprijinul meu.

Eu sper că, uşor-uşor, cu inima deschisă, vom înceta să mai dăm atât de tare unii în alţii şi vom încerca să devenim puţin mai buni. Eu am început să văd altfel viaţa şi mi-am schimbat priorităţile. Îmi doresc, din tot sufletul, să ajut, să fac bine atât din punct de vedere financiar, unor oameni sărmani care au nevoie de asta, cât şi emoţional, cu un sfat sau cu un gând bun.
Atât am avut de spus
", a declarat Jador.

Citeste si: Bogdan Mocanu, declaraţie şocată despre filmările cu Bianca, la videochat! "Acel băiat a renunțat la toate normele de bun simt și discreție"

Bogdan Mocanu, reacţie incredibilă după ce a văzut filmările cu Bianca

Bogdan Mocanu, unul dintre prietenii apropiaţi ai Biancăi şi ai lui Livian, a recunoscut că a fost siderat când a văzut filmările, dar spune că, orice ar fi, este alături de apropiaţii lui. Contactat de jurnalişti, câştigătorul primului sezon al emisiunii "Puterea Dragostei" a demonstrat că este un prieten adevărat.

" Nu sunt genul sa judec oamenii, dar dacă ar fi să-mi dau cu părerea, la primul impact am fost un pic șocat de situație. Ulterior, privind obiectiv, pot spune ca unele femei au parte de o viața privată normala, iar altele de una mai “picantă”. Bianca a avut ghinionul că a devenit persoană publică și că aceste detalii din trecutul ei trebuie și vor fi judecate de cei care o urmăresc, ca parte a riscurilor care trebuie asumate atunci când se face această tranziție de la privat, la public. Ce e mai grav decât ceea ce a făcut Bianca este faptul ca acel băiat a renunțat la toate normele de bun simt și discreție, și a profitat de naivitatea unei minore sau, mă rog, a unei fete foarte tinere, pentru a-și satisface nevoile financiare, sexuale și de orice alt gen mai implică astfel de fapte. Când o persoană este manipulată cu iscusință, este foarte greu de distins care fapte sunt făcute de liberul arbitru și care sunt influențate din exterior. Singurul la care ma gândesc este Livian, de care nu ma îndoiesc ca va avea picioarele pe pământ și va aborda situația cu înțelepciunea unui “lup”, a declarat Bogdan.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Un fost iubit o face praf pe Bianca de la Puterea Dragostei, după ce a văzut-o jucând în filme pentru adulți! „Adevărata faţă a acestei..."

ȘOCANT! Cum făceau amor femeile în URSS 😱😱😱

Hamude de la Puterea dragostei, declarații halucinante despre Bianca! Ce i-a făcut când au ieșit la întâlnire în Istanbul

Ricardo, declarații halucinante despre Bianca de la Puterea dragostei! Cine susține fostul concurent că ar fi obligat-o să facă videochat

Ligi şi Philip, imaginea anului! Uite cum şi-au declarat dragostea!


DISTRIBUIE
acest articol

Sanatate

Hepatita este o boala periculoasa! Iata CUM te poti proteja!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Hot
Parteneri