ANM a anunțat prognoza meteo pentru următoarea perioadă. COD PORTOCALIU de ninsoare!


ANM a emis prognoze speciale pentru majoritatea țării, iar capitala nu face excepție. În București stratul de zăpadă măsoară 24 cm.


In articol:

ANM a anunțat astăzi o prognoză meteo specială pentru București, care va fi în vigoare până la ora 15:00. După ce ieri seară vântul a atins 80 km/h și a viscolit zăpada, stratul de omăt din Capitală măsoară astăzi 24 cm. De asemenea, azi noapte a nins viscolit, destul de abundent, iar vizibilitatea a fost redusă. Mai mult ecât atât, scăderea temperaturilor a produs formarea gheții și a poleiului, fapt ce a îngreunat traficul la primele ore ale dimineții.

Citeste si: Meteorologii au anunțat prognozele de Paște! Cum va fi vremea?

Codul Galben în vigoare de astăzi de la 08:00 până la orele 15:00 are în vedere și Bucureștiul. Vom avea parte de intensificăti ale vântului, zăpadă spulberată și se poate să ningă temporar. De asemenea, și astăzi vântul va prezenta intensificări, dar nu la fel de drastice ca ieri, atingând, până la ora 15:00 viteza la rafală de maximum 55 km/h. În zona montană aflată în zona de cod galbe, vântul va atinge viteze de peste 70 km/h, iar zăpada va fi troienită.

ANM a anunțat prognoza meteo pentru următoarea perioadă. COD PORTOCALIU de ninsoare!

Citeste si: Meteo. Prognoza meteo pentru următoarele zile! După zilele de primăvară, iarna lovește din plin

Sudul Moldovei și Dobrogea vor fi afectate de Cod Portocaliu

În intervalul 08:00-13:00, în estul Munteniei, Sudul Moldovei, dar și în Dobrogea, vântul se va intensifica, iar rafalele pot atinge chiar și 90 km/h. În Carpații Meridionali și de Curbură, vântul reprezintă o problematică mult mai apăsătoare, deoarece vitezuia acestuia va depăsi chiar și 90 km/h. Astfel, pe lângă intensificările susținute ale vântului, ninsoarea va fi viscolită, iar vizibilitatea va fi redusă.

Citeste si: Ninsorile vor lovi România! Avertizare de polei și chiciură.

Spre norocul cetășenilor țării, ANM emis aceste prognoze, valabile doar preț de câteva ore, după care, sperăm că lucrurile se vor mai liniști.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Roxana Vancea vrea să rămână însărcinată! „Când o să fie...” Vedeta și-a găsit fericirea lângă Dragoș Paiu, soțul ei

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Informatiile zilei

Parteneri