Specialiștii au dat verdictul! Încep ninsorile! Vezi aici cum va fi vremea în următoarele trei luni


Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie au anunțat că, deși este cald afară, este în continuare iarnă, iar temperaturile din aceste zile nu trebuie să ne păcălească.


In articol:

Meteorologii Administrației Naționale de Meteorologiea au dat verdictul în privința temperaturilor din următoarele trei luni. Astfel, chair dacă temperaturile din aceste zile sunt departe de cele ale anotimpului rece, specialiștii ne-au anunțat că iarna își va face simțită prezența.

Citeste si: Ninsorile vor lovi România! Avertizare de polei și chiciură.

Verdictul dat de specialiști cu privire la luna Februarie

Agenția Națională de Meteorologie a realizat niște previziuni după care ne putem orienta în ceea ce privește temperaturile lunii în curs, însă vremea din ultima perioadă a fost foarte atipică, motiv pentru care nu ne putem baza 100% pe acete predicții. Temperaturile rămân mult mai ridicate decât normalul perioadei, iar precipitațiile vor fi reduse cantitativ, spre inexistente. Pe parcursul lunii Februarie vor exista cel mult 2-3 zile în care vom avea parte de precipitații. Soarele va predomina, însă chiar și atunci când norii își fac apariția, valorile termice nu sunt uneșe tipice pentru mijlocul iernii.

Specialiștii au dat verdictul! Încep ninsorile! Vezi aici cum va fi vremea în următoarele trei luni

Citeste si: Vremea a luat-o razna! Prognoza meteo pentru februarie 2020. Surprize de la meteorologi

Verdictul dat de specialiști cu privire la luna Martie

Luna Martie, prima lună de primăvară, s-ar putea să aducă surprize foarte mari la nivelul temperaturilor, dar și al precipitațiilor. Sunt șanse foarte mari ca la începutul primăverii temperaturile să fie mai scăzute decât în luna Februarie și, mai mult decât atât, s-au anunțat ninsori slabe. Luna Martie va fi caracterizată de precipitații sub formă de ploaie și temperaturi oscilante.

Verdictul dat de specialiști cu privire la luna Aprilie

Pentru luna Aprilie, specialiștii de la ANM au anunțat că după luni bune de temperaturi atipice, în sfârșit valorile din termometre vor atinge valori normale. De asemenea, precipitațiile își vor face simțită prezența, așa cum este normal. Temperaturile se încadrează între 10 și 20 grade Celsius, în funcție de zonă, iar precipitațiile vor fi relativ însemnate cantitativ pe alocuri și moderate în Capitală.

Citeste si: Temperaturi de primăvară în MIJLOCUL iernii! Un val de aer tropical va traversa România

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Specialisti

Liftingul de fese, o operație estetică în vogă! Specialistul kfetele.ro îţi spune căror persoane le este recomandată această intervenție

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Informatiile zilei

Parteneri