Vremea se schimbă radical! Meterologii anunță temperaturi de -19 grade Celsius


Iată cum va fi în fiecare zonă a țării.


In articol:

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat cum va fi vremea în perioada următoare.

Următoarele zile aduc burniță, fulguieli, polei și temperaturi scăzute în mai multe zone din țară. Cele mai scăzute temperaturi se vor înregistra, însă, în depresiunile intramontane, unde vor fi minus 19 grade. Sâmbătă, în regiunile sudice și estice, nebulozitatea joasă și ceața vor persista, dar va fi însoțită și de burniță ori fulguieli, fiind condiții pentru depuneri de gheață.

În Dobrogea şi Bărăgan, se aşteaptă încă o zi mohorâtă, cu puţină ceaţă în primele ore ale zilei şi cer acoperit mai târziu. Temperaturile, la fel ca ieri, ajung la 4 - 5 grade Celsius.

Citeste si: Meteorologii anunță fenomene meteo neobișnuite în România, în următoarele 4 săptămâni

Aceeaşi situaţie vă fi şi în Moldova sudică şi în nordul Munteniei. Vremea va fi închisă, iar negura şi umezeala ridicată la începutul zilei vor face ca temperaturile să ajungă la cel mult 3...4 grade la amiază. Ceața va face ca temperatura resimțită să fie mai scăzută.

În Maramureș, neobișnuit de cald pentru o zi de ianuarie

În nordul Moldovei şi în Bucovina, se mențin temperaturile scăzute. Apare trecător şi soarele, în special în zonele mai înalte şi maximele pot ajunge pe la 4...5 grade.

În nordul Transilvaniei şi în Maramureş va domina vreme frumoasă şi va fi neobişnuit de cald pentru o zi de lună ianuarie. În unele zone ceața rămâne persistentă, iar temperaturile rămân sub zero grade. Vor fi -3 grade la Cluj- Napoca, dar în Bistriţa se pot atinge 10 grade Celsius.

În Oltenia, cerul acoperit și negura de la câmpie vor determina temperaturi scăzute, burniță și risc de polei. În zonele deluroase apare soarele.


Citește și:

Meteorologii anunță fenomene meteo neobișnuite în România, în următoarele 4 săptămâni

Horoscop astăzi, sâmbătă 19 septembrie 2020. Săgetătorii au de rezolvat un conflict!

Bianca Comănici încă suferă după Livian?! „Am văzut imagini din pat…”

Câștigătorul de la Puterea Dragostei a fost prins când… fura!

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 20-26 septembrie 2020. Echinocțiul de Toamnă de pe 22 septembrie va face ravagii în viața nativilor Balanță!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Berna și Philip, întâlnire neașteptată în toiul nopții! Cei doi foști concurenți de la „Puterea Dragostei” s-au împăcat?!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri