Rafaela de la „Puterea Dragostei” și „Exatlon” a fost bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă?


După ce fostul ei iubit a intrat în mod abuziv în casa ei și e a agresat-o atât verbal, cât și fizic, Rafaela Marcaș, o fostă concurentă a show-ului televizat „Puterea Dragostei”, trece prin momente îngrozitoare. 


In articol:

Decizia luată de Rafaela cu privire la fostul iubit

În urma agresiunii, tânăra a luat decizia de a depune o plângere împotriva bărbatului care a bătut-o în propria sa casă. Cu această ocazie, alte antecedente de violență ale acestuia au ieșit la iveală, unele dintre care au fost provocate de consumul excesiv de alcool. Organele de poliție au demarat o anchetă, în urma căreia a fost emis un ordin de restricție. Acestea sunt măsurile luate împotriva agresorului:

Citeste si: Ștefania de la Puterea dragostei a ajuns pe masa de operație, după ce a fost bătută

  • „să păstreze o distanță minimă de 300 de metri față de Rafaela Silvia Marcaș
  • să păstreze o distanță minimă față de domiciliul ei,
  • să păstreze o distanță minimă față de reședința acesteia;
  • acestuia i se mai interzice orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondență sau în orice alt mod cu Rafaela;
  • este obligat să se prezinte, periodic, în fiecare zi de luni a fiecarei săptămâni, la secția de poliție competentă cu supravegherea respectării ordinului de protecție”.

Rafaela de la Puterea Dragostei
Rafaela de la Puterea Dragostei a fost agresată de iubit[Sursa foto: Instagram]

Momentele terifiante prin care a trecut fosta concurentă

Tânăra a reușit să scape cu greu de mânia fostului iubit. Acesta a surprins-o noaptea, în timp de dormea. Din această cauză, Rafaela s-a confruntat cu insomnii și stări constante de frică.

Citeste si: Adelin de la Puterea dragostei, pus la zid după ce a bătut-o și a tuns-o pe Ștefania: „Pui umflat cu steroizi...”

„Am mai mult de 24 de ore nedormite. Din cauza stresului nu mai pot să dorm. Totul s-a întâmplat în jur de ora 1. Fostul meu iubit a sunat insistent la interfon, i-am deschis ușa și a intrat în casă. Imediat a început să se certe cu mine. Eu m-am speriat foarte tare, pentru că nu este prima dată când face așa ceva. El este un tip foarte violent atunci când bea.

Am încercat să aplanez toată cearta, am ieșit din casă, iar el când a vrut să vină după mine s-a împiedicat și a căzut, nu era într-o stare prea bună.” a declarat fosta concurentă a emisiunii „Puterea Dragostei”.

„Am încercat să-l ajut când l-am văzut în halul acela, am vrut să-i command un taxi ca să plece la el acasă și să îi pun telefonul la încărcat, pentru că nu mai avea baterie. În momentul în care m-a văzut cu telefonul în mână, a explodat și s-a năpustit asupra mea. M-a agresat. Am contuzii la mână, dureri de cap. În timp ce el mă agresa, a vrut să îmi spargă telefonul. Cu o mână mă ținea pe mine și cu o mână ținea telefonul.”, a mai povestit Rafaela.


Abonează-te pe

Citește și:

Jador și Georgiana, iubirea vieţii lui, surprinși împreună în pat! Imaginile despre care vorbeşte toată lumea! 

Soția l-a prins cu amanta în apartament! Dezvăluiri ȘOC din showbiz

Andreea Pirui este în doliu: „Nu o să te uităm niciodată”

Bianca Comănici nu mai suferă după Livian! Fosta concurentă de la Puterea Dragostei iubește din nou?

Lidia Buble și Cătălin Botezatu, iubire secretă? „Dormeam cu poza lui sub pernă”


DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

De ce frământă pisicile locul cu lăbuțele. Acesta este semnalul prin care ele cer atenție și afecțiune din partea stăpânilor

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Hot
Parteneri