Andreea Pirui, filmuleţe indecente cu ea?! Ce spune blonda despre imaginile compromiţătoare?


Andreea Pirui, filmuleţe indecente cu ea?! Ce spune blonda despre imaginile compromiţătoare?


In articol:

Cum Andreea Pirui de la ”Puterea Dragostei” se poate lăuda cu forme la care tânjesc mulți bărbaţi, numele ei pare să fie un adevărat magnet pentru căutările în Google, mai ales când este asociat cu o activitate care implică senzualitatea.

Din acest motiv, probabil, de curând, pe diverse portaluri care au filmulețe mai mult sau mai puțin explicite cu actrițe din lumea filmelor pentru adulţi au apărut o serie de filmări cu blondina Andreea Pirui.

Citeste si: Cum arată fosta iubită a lui Livian de la Puterea dragostei în costum de baie! Imagini incendiare cu Teodora

Ce să mai spun, am văzut și eu filmările”, ne-a explicat tânăra de la ”Puterea Dragostei”. Dar, chiar dacă este extrem de supărată pe acest subiect, Andreea Pirui de la ”Puterea Dragostei” are totuși un motiv să fie liniștită.

Am văzut filmările, cu atenție, și sunt sigură de un lucru: nu sunt eu. Măcar că eu nu am tatuajele acelea.

Oricum, sunt foarte deranjată că se folosesc de numele meu ca să își promoveze filmele acelea, dar nu știu cum să procedez pentru a scoate imaginile acelea din online. Oricum, nu sunt eu, ar fi fost culmea să fiu filmată în asemenea momente ”, ne-a spus Andreea Pirui de la ”Puterea Dragostei”.

Citeste si: Ligi de la Puterea Dragostei, poze compromiţătoare! Philip a rămas şocat când le-a văzut şi de aceea s-ar fi despărţit de frumoasa blondă!

Andreea Pirui are o relaţie cu Marius

Frumoasa Andreea are o relaţie, de câteva luni, cu Marius. Legătura lor amoroasă nu a fost însă lipsită de năbădăi, certuri şi împăcări, ba chiar tânărul a fost acuzat şi de infidelitate. În scandalul filmărilor indecente însă, concurentul de la Puterea Dragostei a fost alături de prietena lui şi a susţinut că femeia blonda din imaginile respective nu este Andreea.

Andreea Pirui, acuzată, acum ceva timp, că a mers la emisiune sub influenţa băuturilor alcoolice

Înainte de emsiune toți concurenții au consumat câte un pahar. Și cam asta a fost, nu e gaură în cer. Nu am fost moarte de bete nici eu nici Denisa. Am fost și obosite, stresate, nervoase, nu vreau să scot în fața nimănui, doar vă spun adevărul. Așa că nu mai judecați de acasă. De acasă se vede altceva. Și după, voiam bineînțeles cu acordul staff-ului, să își țină Ella ziua. Dar cum Marius a fost eliminat, nu am mai avut niciun chef și am lăsat-o baltă ”, le-a explicat Andreea Pirui fanilor de pe Instagram, acum ceva timp.


Abonează-te pe

Citește și:

Ligi şi Andreea Pirui, apariţii uluitoare la Puterea Dragostei! Uite cum s-au îmbrăcat!

Noi detalii despre momentul care a provocat divorțul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt

ULTIMĂ ORĂ: Rică Răducanu, conectat la aparate la un spital din București

Propunere șoc a unui fost concurent de la Puterea dragostei! A chemat două colege să se mute cu el

Ella, prima poză cu ea acasă la Jador! Fanii i-au dat de gol!


DISTRIBUIE
acest articol

Beauty
Cum să îți decolorezi părul acasă. „S-ar putea să te trezești cu niște surprize”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Hot
Parteneri