Aşa arăta Bianca de la Puterea Dragostei când făcea videochat! Uite cum se îmbrăca tânăra!

Aşa arăta Bianca de la Puterea Dragostei când făcea videochat! Uite cum se îmbrăca tânăra!
Aşa arăta Bianca de la Puterea Dragostei când făcea videochat! Uite cum se îmbrăca tânăra!

Bianca de la Puterea Dragostei, poze cu ea de când făcea videochat! Aşa arăta tânăra!

Imaginile cu Bianca la videochat au reprezentat un adevărat şoc pentru fanii emisiunii Puterea Dragostei. Tânăra avea o imagine foarte bună şi era considerată cea mai decentă, liniştită şi fină fată din casă. Ei bine, în perioada când făcea videochat, protagonista noastră nu avea look-ul şi atitudinea de acum. Tânăra se îmbrăca sumar, chiar vulgar ar spune unii, se machia strident şi se poza în tot felul de ipostaze nepotrivite pentru o fată de vârsta ei.

Bianca de la Puterea Dragostei, poze cu ea de când făcea videochat! Fosta iubită a lui Livian s-a schimbat foarte mult de atunci!

Interesant este că, deşi a reuşit să-şi schimbe considerabil imaginea în lunile petrecute în casă, Bianca nu a şters de pe reţelele de socializare pozele din perioada zbuciumată a adolescenţei ei.

Citeste si: Bianca şi Livian, imagini superbe cu cei doi împreună! Au fost la un "date" special!

Bianca, umilită de colegele de la Puterea Dragostei după ce a apărut în ipostaze compromiţătoare!

Scandalul sexual al Biancăi Comănici de la Puterea dragostei continuă. La o săptămână de când au apărut imaginile explicite de la videochat, precum și filmulețele în care face amor cu fostul iubit în fața camerei de filmat, grupurile de susținere sunt împărțite în două tabere. Există extrem de multe persoane care o sprijină pe Bianca până la capăt, dar și foşti fani care nu mai vor să audă de ea.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Printre persoanele care nu au ratat ocazia de a o umili și de a o jigni în fața tuturor a fost și Roxana, cea despre care s-a aflat că a făcut videochat în trecut.

Iubita lui Turcu nu a iertat ieșirea Biancăi, atunci când a râs de trecutul ei și a reacționat dur pe rețelele de socializare, cu un mesaj tranșant:

Eu da, am făcut în trecut videochat. Dar să fac ce a făcut murătura mea de colegă niciodată. Așa că pipișori vă agitați degeaba și mă p.ș pe voi garantat. Eu mi-am arătat fundul meu superb, nu am luat ciocanul în toate găurile ca și pipișoara voastră și să am iaurt pe față. Vă pup pe portofel ”, a scris Roxana pe Instastory, sătulă de tot acest scandal.

După reacţia de pe insta story a Roxanei, Bianca a fost umilită de Daiana, în casă. Aceasta a vrut să-i pună fostei iubite a lui Livian iaurt pe faţă, o glumă cu referire la ipostazele în care tânăra a apărut, la videochat. Imediat, Livian a reacţionat şi a pus-o la punct pe Daiana. Mai mult decât atât, extrem de nervos, tânărul a înjurat-o ca la uşa cortului pe colega lui de emisiune.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: Cum a murit, de fapt, Sebi?! Dezvăluiri șocante- stirilekanald.ro

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei, noi clipuri indecente: "A făcut în grupuri, cu fete și băieți"



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Roxana de la Puterea dragostei, reacție șocantă după ce a văzut filmulețele cu Bianca: „Vă agitați degeaba”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Bianca de la Puterea dragostei, prima reacție după ce a fost desființată de colegii săi: „Este drăguț atunci când cineva...”

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave


Cookies