Hamude îl ameninţă cu bătaia pe fostul iubit al Biancăi! "Bă, dacă te prind..."


Hamude îl ameninţă cu bătaia pe fostul iubit al Biancăi! Solistul l-a desfiinţat şi pe fratele tinerei!


In articol:

Hamude şi-a schimbat total părerea despre scandalul în care este implicată Bianca de la Puterea Dragostei. Fostul concurent al emisiunii a criticat-o dur pe aceasta în primul vlog făcut, pe această temă, în urmă cu o săptămână, dar în al doilea i-a luat apărarea fervent frumoasei brunete. Solistul susţine că adevăraţii vinovaţi pentru situaţia în care se află fosta iubită a lui Livian sunt fostul ei iubit şi fratele tinerei.

Hamude îl ameninţă cu bătaia pe fostul iubit al Biancăi! "Sper să ajungi la puşcărie pentru asta şi să te prindă câţiva bărbaţi şi să te..."bam,bam, bam", cum meriţi, măi nenorocitule"

"Bă, tu, fostul iubit al Biancăi, eşti un terminat pe viaţă şi îţi jur pe viaţa mea că, dacă te prin pe stradă, te iau de cap şi te bat. Mă, te şi scuip, ai înţeles? Ai văzut că fata aia a mers la o emisiune, că a căpătat o notorietate şi că o place o anumită parte a publicului şi te-ai gândit să profiţi şi să-i ceri o taxă, să nu postezi clipurile cu ea, la videochat. Bă, ai şantajat-o! Sper să ajungi la puşcărie pentru asta şi să te prindă câţiva bărbaţi şi să te..."bam,bam, bam", cum meriţi, măi nenorocitule. Cum adică să-i ceri, măi, bani, timp de doi ani de zile că să nu postezi clipurile pe net?? Bă, dacă te prind....", a spus Hamude.

Citeste si: Ella il ameninta pe Catalin dupa acesta a lovit-o cu perna: "Am familie acasa"! Ce replica a avut el

În plus, fostul concurent de la Puterea Dragostei l-a desfiinţat şi pe fratele Biancăi, pe care-l acuză că nu a avut grişă de sora lui şi a profitat de ea.

"Eu am avut grijă de sora mea până când s-a măritat. Era fată mare, educată, tot ce trebuie, iar prostul ăla de frate al Biancăi a obligat-o pe sor-sa să facă videochat...Şi nu singură! La cuplu, frate! Mie mi se pare halucinant că un frate şi-a obligat sau şi-a influenţat sora minoră să facă aşa ceva, să apară în asemenea ipostaze. Eşti retardat, mă! Tu trebuia să ai mai mult creier şi să o protejezi", a încheiat Hamude.

 

Citeste si: Aşa arăta Bianca de la Puterea Dragostei când făcea videochat! Uite cum se îmbrăca tânăra!


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Cu cine a înlocuit-o Iancu de la „Puterea Dragostei” pe Emy Alupei. Avem imaginile

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Hot
Parteneri