Bianca şi Livian, imagini superbe cu cei doi împreună! Au fost la un "date" special!


Bianca şi Livian, imagini superbe cu cei doi împreună! Tinerii au fost la un "date" special!


In articol:

Livian este alături de Bianca în această perioadă extrem de grea pentru frumoasa brunetă. Ţintă a tuturor răutăţilor şi glumelor mai mult sau mai puţin inspirate ale colegilor săi, tânăra se abţine cu greu să nu plângă în faţa camerelor şi să nu clacheze.

Ei bine, după cum au văzut toţi fanii emisiunii Puterea Dragostei, fiul lui Nelson Mondialu i-a luat apărarea când Daiana a umilit-o. Aceasta a vrut să-i pună Biancăi iaurt pe faţa, o glumă deplasată cu referire clară la filmările cu câştigătoarea primului sezon al emisiunii Puterea Dragostei, la videochat.

Când a văzut ce se întâmplă în casa fetelor, Livian s-a năpustit ca un animal de pradă acolo şi a înjurat-o, în fel şi chip pe Daiana, în faţa tuturor.

La un moment dat a părut chiar că tânărul vrea să o şi lovească pe colega lui de emisiune, dar, până la urmă, a reuşit să se controleze.

Bianca şi Livian, imagini superbe cu cei doi împreună! "Te las puţin la Cluj, să te relaxezi, apoi vin după tine"

Citeste si: Jador și Ella de la Puterea dragostei s-au împăcat! Mariana, dovada că au petrecut seara împreună: "Toată perioada asta au jucat teatru"

" Astea nu sunt glume, ăsta e bully-ing în toată regula, nici nu ştiu cum să cataloghez ce-a făcut Daiana. În plus, ea nu avea niciun drept să se poarte aşa, că nu a avut nimic de împărţit cu Bianca. Pe Oprică, pe Roxana sau pe Pirui le-aş fi înţeles, dar ea chiar nu avea de ce să se poarte aşa. Glume de doi lei, de clasa a patra", a spus Livian încercând să justifice reacţia pe care a avut-o vizavi de Daiana.

În altă ordine de idei, trebuie să spunem că fanii Biancăi şi ai lui Livian s-au bucurat nespus când i-au văzut pe aceştia, ca doi porumbei, la un "date", la micul dejun. Livian a ţinut-o în braţe pe fosta lui iubită, a pupat-o, protector pe frunte, şi a privit-o în tot acest timp ca un bărbat cu adevărat îndrăgostit. Interesantă a fost şi promisiunea pe care Bianca i-a făcut-o omului pe care-l iubeşte." Te las puţin la Cluj, să te relaxezi, apoi vin după tine", a spus frumoasa brunetă.

Citeste si: Roxana de la Puterea dragostei, reacție șocantă după ce a văzut filmulețele cu Bianca: „Vă agitați degeaba”


Abonează-te pe

Citește și:

Colegii Biancăi de la Puterea dragostei, reacție șocantă după ce au văzut imaginile cu ea de la videochat: „WC public”

Delia, noi declarații controversate. Artista nu crede în împărțirea genurilor masculin și feminin

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Manuela de la ”Puterea Dragostei”, schimbare incredibilă de look! E greu de recunoscut acum! Video

Jador şi-a spus ADEVĂRATA părere despre Andreea Mantea! "Este o femeie..."

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
„A fost un șoc.” Karmen Minune, despre sarcina surorii sale, Adriana Simionescu
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri