Andreea Mantea, reacție după ce au apărut imaginile cu Bianca, făcând videochat: „E ceva putred...”


Ce a spus prezentatoarea TV.

Andreea Mantea a aflat, la fel ca și concurenții de la Puterea dragostei, despre scandalul sexual în care este implicată Bianca.

De câteva zile, colegii concurentei nu mai contenesc să facă glume pe seama fostei iubite a lui Livian. Chiar și Andreea Mantea a intervenit în acest subiect și a încercat să afle adevărul.

Citeste si: Ipoteză șocantă! Cine a dezvăluit filmulețele cu Bianca de la Puterea dragostei făcând videochat

Citeste si: Jador şi-a spus ADEVĂRATA părere despre Andreea Mantea! "Este o femeie..."

Citeste si: Puterea Dragostei. Andreea Pirui a dat cărțile pe față după apariția filmulețelor cu Bianca! Vrea o relație cu Livian?

Prezentatoarea este siderată de imaginile cu Bianca și l-a întrebat și pe Livian de cât timp știe adevărul.

„E ceva putred la mijloc, să fim serioși. Ori ești asumat din cap până în picioare ori știi sigur că nu o să se afle niciodată. Familia ta ce zice despre situația asta? Ție în privat ce ți-a zis? Până una alta, tatăl tău a trimis un mesaj audio producției, de asta te-am întrebat ce ți-a zis” i-a spus Andreea Mantea, lui Livian.

Aici depinde cu cine vorbești despre chestia asta, poate ea chiar nu a zis la nimeni. Ce a zis și până acum, nu e nimic nou. Ei mi-au zis că sunt îngândurați de cum reacționez eu. Mi-au zis să nu mă ia gâduri aiurea și să gestionez situația bine. E greu, poate când o să o văd pe Bianca bine o să mă descarc și o să spun tot ce am acumulat în mine zilele astea. Nu știu dacă au aflat părinții ei” a spus și Livian, despre situația jenantă în care s-a aflat, din cauza Biancăi.


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Când începe școala! Ministrul Educației, anunț de ultimă oră

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri