Ipoteză șocantă! Cine a dezvăluit filmulețele cu Bianca de la Puterea dragostei făcând videochat


Cum au ajuns filmulețele online.

La o săptămână după ce au apărut pe grupurile de susținere filmulețele în care Bianca întreține relații intime cu fostul ei iubit în fața camerei, ies la iveală noi detalii șocante despre fosta iubită a lui Livian.

Toată lumea a început să se întrebe cum de au apărut în spațiul online filmulețele incriminatoare cu Bianca și cu fostul ei iubit. Bărbatul susține că nu el este cel care le-a făcut publice și a avut și o primă reacție:

Mulțumesc frumos, sunteți foarte drăguțe, dar am spus încă de la începutul video-ului că nu îmi doresc să intru în jocul ăsta și nu îmi doresc să fac parte din showbiz-ul ăsta online, pe bune. Câți or să vadă acolo, câteva mii, e ok, e destul. Pe mine ce mă interesează este să ajung cât mai repede la proces și să îl câștig, bineînțeles. După care, o să fac eu un video complet în care o să spun toată povestea, cap-coadă, care, nici nu vă vine să credeți. E ceva, nebunie, de tot. Și atunci o să aveți materiale pentru câteva luni bune”, a spus fostul iubit al Biancăi, cel alături de care concurenta de la Puterea dragostei a făcut videochat.

Bianca și Livian

Citeste si: Jador şi-a spus ADEVĂRATA părere despre Andreea Mantea! "Este o femeie..."

Citeste si: O concurentă de la Puterea dragostei a ajuns la spital: „Am vrut să merg cu ea, dar nu m-a lăsat”

Citeste si: Puterea Dragostei. Andreea Pirui a dat cărțile pe față după apariția filmulețelor cu Bianca! Vrea o relație cu Livian?

Bianca, șantajată cu bani?

Ei bine, susținătorii Biancăi vin cu o teorie halucinantă în legătură cu cine a postat pe internet filmulețele incriminatoare. Potrivit acestora, Bianca ar fi fost șantajată mai bine de doi ani de zile pentru ca acest secret să nu iasă la iveală.

Bianca și Livian

Atunci când Bianca ar fi refuzat să mai plătească o taxă lunară, acea persoană ar fi trimis filmulețele lui Nelson Mondialu', în speranța că acesta va plăti în locul ei. Din păcate, nu s-ar fi întâmplat acest lucru, așa că persoana care i-a dorit răul Biancăi le-a făcut publice.

Potrivit susținătorilor, persoana care a șantajat-o pe Bianca o cunoaște foarte bine dinainte să devină cunoscută la Puterea dragostei.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Damian Drăghici, gest impresionant. A susținut un concert de la balcon

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri