Tânărul din Iași, ironizat că a mers pe cal să-și vadă nou-născutul, nu mai avea bani de drum. Din ultimii săi bani, i-a luat de mâncare soției


Tânărul din Iași care a mers pe cal, până la maternitate, să-și vadă nou născutul, are o poveste foarte tristă. Din ultimii bani, a preferat să-i cumpere soției ceva de mâncare.


In articol:

Cu siguranță ați auzit de tânărul din Iași, care zilele trecute mergea pe cal, spre maternitate, pentru a-și vedea nou născutul. Deși foarte multe persoane au ironizat gestul tânărului, Sergiu trăiește o poveste extrem de tristă.

tânărul din iași, sergiu, pe cal, nou-născutul, maternitate
tânărul din iași, sergiu, pe cal, nou-născutul, maternitate

Citeste si: Un concurent de la Exatlon s-a făcut bucătar la Muntele Athos! Călin Novăcescu le găteşte călugărilor de pe Muntele Sfânt

Cine este tânărul care s-a dus călare până la maternitate

Tânărul care și-a luat inima în dinți și a mers pe cal, prin orașul Iași, este Sergiu Ion Ciobotariu, în vârstă de doar 22 de ani.

Acesta a recurs la gestul extrem, pentru a reuși să-și vadă ce-l de-al treilea copil și, implicit pe soția sa, care abia născuse. Mai mult decât atât, din lipsa banilor, acesta nu și-a permis să ia un taxi, iar cu tramvaiul nu i s-a permis să meargă, astfel preferând să mergă călare, pentru a-i lua soției ceva de mâncare, din ultimii săi bani.

“Am încercat să iau un tramvai.

Nu m-au lăsat. Nu am avut bani să iau un taxi. M-am întors acasă și m-am urcat pe cal. Prima dată m-a oprit un echipaj de Poliție. Le-a fost milă de mine și m-au lăsat să plec. Pe urmă m-a oprit un echipaj de la Poliția Locală. Au râs de mine, m-au luat la mișto. Mai apoi m-a mai oprit un echipaj, au fost de treabă. Nu m-au amendat. Au înțeles că am o urgență și nu am avut altă variantă”, a mărturisit Sergiu, tânărul tătic, potrivit BZI.

tânărul din iași, sergiu, pe cal, nou-născutul, maternitate
tânărul din iași, sergiu, pe cal, nou-născutul, maternitate

Citeste si: În plină pandemie, doi copii din Vâlcea nu au ce mânca şi stau într-o casă care se va dărâma pe ei. Bunica lor cere cu disperare un ajutor

Mai mult decât atât, după ce a ajuns la maternitate, i-a lăsat soției mâncarea și, tot pe cal, a plecat înapoi spre casă, unde mai are doi copii. Sergiu lucrează cu ziua, din greu, pentru a-și susține financiar familia și pentru a-și hrăni copiii.

“Am fost plecat la muncă… În fiecare zi plec la muncă cu calul… Fac cam 30 de lei pe zi, nu mai mult. Când am aflat că a născut, am mers să-i duc de mâncare,” a explicat Sergiu.

Totodată, tânărul de doar 22 de ani se chinuie din răsputeri să construiască o căsuță pentru familia sa, însă lucrările sunt departe de a fi gata. A explicat că se descurcă foarte greu cu banii, însă muncește din greu pentru soția și copilașii lui.

“Tot ce fac, fac pentru copii. Am trei acum, am nevoie de o casă. Trăim greu acum, dar nu avem ce face… muncesc cât pot”, a conchis tânărul.

Citeste si: Puțină pozitivitate, nu strică niciodată! Un bunic de 87 de ani a reușit să se vindece de coronavirus

 


Abonează-te pe

Citește și:

Un concurent de la Exatlon s-a făcut bucătar la Muntele Athos! Călin Novăcescu le găteşte călugărilor de pe Muntele Sfânt

Celebra bucătăreasă Gina Bradea este internată la Institutul Oncologic din Cluj.Urmăritorii sunt îndemnați să se roage pentru ea

Ultimele cuvinte ale lui Alexandru Arșinel, pe patul de moarte: 'Doamneee, te rog…'

Nelson Mondialu, decizie de ultim moment! Le trimite concurenților de la Puterea Dragostei pachet cu... mâncare! „Le-a trimis Liana 400 de sarmale.”

Puțină pozitivitate, nu strică niciodată! Un bunic de 87 de ani a reușit să se vindece de coronavirus


DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Gina Bradea. “Îmi place să fiu întotdeauna printre cei mai buni”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Hot
Parteneri