Nelson Mondialu, decizie de ultim moment! Le trimite concurenților de la Puterea Dragostei pachet cu... mâncare! „Le-a trimis Liana 400 de sarmale.”


Nelson Mondialu și soția sa, Liana, au pregătit numeroase pechete cu mâncare pentru concurenții de la Puterea Dragostei.


In articol:

Dat fiind faptul că pe perioada carantinei, participanții de la Puterea Dragostei vor rămâne în Turcia, se pare că părinții au început să se gândească la bunăstarea și, deopotrivă, la siguranța acestora.

nelson mondialu, nelson mondialu și liana, puterea dragostei, pachete cu mâncare

Citeste si: Bianca şi Livian s-au împăcat!? Fotografia care arată că formează, din nou, un cuplu!

Nelson Mondialu și Liana, părinții lui Livian, de la Puterea Dragostei au luat o decizie de ultim moment. Se pare că faimosul cuplu este foarte speriat, având în vedere contextul în care ne aflăm, și ca niște părinți minunați, au decis să îi trimită fiului său un pachet cu mâncare.

Ei bine, în cadrul unui filmuleț pe YouTube, Nelson Mondialu a afirmat că este preocupat de bunăstarea fiului său și că îi va face un pachet cu mâncare, care să fie de ajuns pentru toți concurenții de la Puterea Dragostei.

nelson mondialu, nelson mondialu și liana, puterea dragostei, pachete cu mâncare

Nelson Mondialu și Liana, trimit pachete cu mâncare pentru participanții de la Puterea Dragostei

Preocupat de toți concurenții de la Puterea Dragostei și nu doar de Livian, fiul său, Nelson Mondialu a declarat că va trimite un pachet pentru toți concurenții din casa Puterea Dragostei.

Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei, disperat din cauza epidemiei de coronavirus: „Îs rupt de foame. Stau pe gânduri dacă să vin acasă sau nu”

„Pregătim pachet la lume. Zece pachete de carne. Se lasă greu, cotlet, una, alta, tot ce vreți voi,” a mărturisit Nelson Mondialu.

nelson mondialu, nelson mondialu și liana, puterea dragostei, pachete cu mâncare

Motivul pentru care Nelson Mondialu și Liana au decis să trimită atât de multă mâncare, este din teama de a nu se închide magazinele din Turcia, țara în care se filmează Puterea Dragostei. Mai mult decât atât, se pare că aceasta nu e prima dată când părinții lui Livian le trimit pachet concurenților de la Puterea Dragostei.

”Magazinele, după cum ați văzut, prin mai multe țări se închid, se limitează. Și acolo sunt ca la pușcărie, mănâncă unul, mănâncă toți, n-ai ce să faci. Săptămâna trecută le-a trimis Liana 400 de sarmale.”, a adăugat

Citeste si: Adrian Iancu, fostul concurent de la Puterea Dragostei- scandal MONSTRU cu Nelson Mondialu. „S-a cam făcut de toată rușinea...”


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Nelu Tătaru, avertisment despre al doilea val de coronavirus: „Trebuie să fim pregătiți pentru orice”. Ce recomandări a emis ministrul

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri