Puțină pozitivitate, nu strică niciodată! Un bunic de 87 de ani a reușit să se vindece de coronavirus


Noi toți avem nevoie de puțină pozitivitate, așa că iată vestea bună de astăzi: un bunic de 87 de ani s-a vindecat de coronavirus.


In articol:

Un bunic în vârstă 87 de ani își petrecea, acum o lună și jumătate, vacanța visurilor sale. Percy Ewart Lockton nu ave nici o grijă, era pe un vas de croazieră alături de soția sa, Phyllis, tocmai în Marea Caraibelor. Ei bine, toată această utopie pe care cei doi bătrânei au transpus-o în realitate, s-a terminat rapid, subit, când, întorși în Regatul Unit, Percy a fost testat pozitiv cu coronavirus.

bunic, 87 ani, coronavirus, vindecat, bunic de 87 de ani

Citeste si: Ce simți prima oară dacă ai coronavirus! Care sunt primele simptome

Într-un timp foarte scurt, starea s-a de sănătate s-a agravat și a ajuns în punctul în care a fost nevoie să se lupte pentru viața sa, pe un pat de spital în Manchester. Familia a fost pregătită și li s-a transmis, dată fiind degradarea stării de sănătate a bunicului, să se se pregătească pentru ce-i mai rău.

„Au fost câteva zile în care ne-am îngrijorat foarte tare pentru el. Ni s-a spus să ne pregătim pentru ce este mai rău,” a declarat nepoata sa, Sophie Edwards.

Un bunic de 87 de ani a reușit imposibilul- a câștigat lupta cu coronavirusul!

După ce a dezvoltat o infecție pulmonară, cauzată tot de coronavirus, medicii au început să-i administraze antibiotice care l-au ajutat pe bunic să-și recapete încrederea că se va pune pe picioare. Cu trecerea timpului, după câteva zile, starea s-a de sănătate s-a îmbunătățit considerabil, iar medicii i-au permis să meargă acasă.

Citeste si: Tânără de 16 ani, ucisă de o formă rară de coronavirus, la câteva ore de la confirmare. "Când am ajuns la spital, era deja cenușie. Murise deja..."

Nepoata sa, Sophie, a postat o fotografie emoționantă pe Facebook: bunicul său de aproape 90 de ani este externat și iese din spital alături de o asistentă, după ce a câștigat lupta împotriva coronavirusului. Evident că Percy a fost echipat corespunzător și a purtat mască de protecție.

„El este bunicul meu care își ia la revedere de la echipa medicală a spitalului din Manchester, centru medical în care a fost internat timp de două săptămâni, după ce a fost testat pozitiv cu coronavirus și a avut o pneumonie urâtă. Acum își termină recuperarea, acolo unde îi este locul- acasă, alături de bunica mea!” a mărturisit Sophie, nepoata bunicului Percy, în vârstă de 87 ani.

Citeste si: Boris Johnson este infectat cu COVID-19. Anunțul făcut de premierul Marii Britanii

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Nelu Tătaru, avertisment despre al doilea val de coronavirus: „Trebuie să fim pregătiți pentru orice”. Ce recomandări a emis ministrul

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri