Puțină pozitivitate, nu strică niciodată! Un bunic de 87 de ani a reușit să se vindece de coronavirus


Noi toți avem nevoie de puțină pozitivitate, așa că iată vestea bună de astăzi: un bunic de 87 de ani s-a vindecat de coronavirus.


In articol:

Un bunic în vârstă 87 de ani își petrecea, acum o lună și jumătate, vacanța visurilor sale. Percy Ewart Lockton nu ave nici o grijă, era pe un vas de croazieră alături de soția sa, Phyllis, tocmai în Marea Caraibelor. Ei bine, toată această utopie pe care cei doi bătrânei au transpus-o în realitate, s-a terminat rapid, subit, când, întorși în Regatul Unit, Percy a fost testat pozitiv

cu coronavirus.

bunic, 87 ani, coronavirus, vindecat, bunic de 87 de ani
bunic, 87 ani, coronavirus, vindecat, bunic de 87 de ani

Citeste si: Ce simți prima oară dacă ai coronavirus! Care sunt primele simptome

Într-un timp foarte scurt, starea s-a de sănătate s-a agravat și a ajuns în punctul în care a fost nevoie să se lupte pentru viața sa, pe un pat de spital în Manchester. Familia a fost pregătită și li s-a transmis, dată fiind degradarea stării de sănătate a bunicului, să se se pregătească pentru ce-i mai rău.

„Au fost câteva zile în care ne-am îngrijorat foarte tare pentru el. Ni s-a spus să ne pregătim pentru ce este mai rău,” a declarat nepoata sa, Sophie Edwards.

Un bunic de 87 de ani a reușit imposibilul- a câștigat lupta cu coronavirusul!

După ce a dezvoltat o infecție pulmonară, cauzată tot de coronavirus, medicii au început să-i administraze antibiotice care l-au ajutat pe bunic să-și recapete încrederea că se va pune pe picioare. Cu trecerea timpului, după câteva zile, starea s-a de sănătate s-a îmbunătățit considerabil, iar medicii i-au permis să meargă acasă.

Citeste si: Tânără de 16 ani, ucisă de o formă rară de coronavirus, la câteva ore de la confirmare. "Când am ajuns la spital, era deja cenușie. Murise deja..."

Nepoata sa, Sophie, a postat o fotografie emoționantă pe Facebook: bunicul său de aproape 90 de ani este externat și iese din spital alături de o asistentă, după ce a câștigat lupta împotriva coronavirusului.

Evident că Percy a fost echipat corespunzător și a purtat mască de protecție.

„El este bunicul meu care își ia la revedere de la echipa medicală a spitalului din Manchester, centru medical în care a fost internat timp de două săptămâni, după ce a fost testat pozitiv cu coronavirus și a avut o pneumonie urâtă. Acum își termină recuperarea, acolo unde îi este locul- acasă, alături de bunica mea!” a mărturisit Sophie, nepoata bunicului Percy, în vârstă de 87 ani.

Citeste si: Boris Johnson este infectat cu COVID-19. Anunțul făcut de premierul Marii Britanii

 


Abonează-te pe

Citește și:

Ce simți prima oară dacă ai coronavirus! Care sunt primele simptome

Bombă în showbiz! Au DIVORȚAT în secret după 10 de căsnicie

Ce facem ca să nu aducem coronavirusul în casă. Sfaturile medicului Mihai Craiu

Coronavirus. Ce produse de curățenie combat coronavirusul?

Boris Johnson este infectat cu COVID-19. Anunțul făcut de premierul Marii Britanii

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty

Dieta indiană. Plan alimentar.

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri