Ce se întâmplă, de fapt, cu Harry și Meghan? Detalii incredibile despre cel mai mediatizat cuplu al planetei!


În ultima perioadă, în presa autohtonă, au apărut tot felul de detalii și ipoteze privind relația lui Harry cu Meghan Markle. Este adevărat că cei doi vor avea un copil, deși ar fi în pragul divorțului?


In articol:

Viitorul cuplului format din Harry și Meghan Markle este unul totalmente incert, nu se știe deocamdată ce se va întâmpla cu cei doi, deoarece nu au dat vreo declarație oficială deocamdată.

Cert este că dacă zvonurile nu erau destule, acum Harry a decis să aibă o întrevedere cu fosta lui iubită, Chelsy.

Ce se întâmplă, de fapt, cu Harry și Meghan? Detalii ȘOCANTE
Ce se întâmplă, de fapt, cu Harry și Meghan? Detalii ȘOCANTE

Citeste si: Meghan Markle, declarație șocantă după ce a renunțat la tilul regal „Ei nu vor să schimbe...”

Totul despre întâlnirea Prințului Harry cu Chelsy Davy!

Chiar dacă nimeni nu știe ce se întâmplă, de fapt, între Prințul Harry și Meghan Markle, mama fiului său și soția sa, cert este că în timp ce ea se află în Canada, Harry s-a văzut cu Chelsy Davy, fosta sa iubită

cu care a format un cuplu timp de 7 ani. Aceasta a fost văzută de Regina Elisabeta ca o posibilă soție pentru nepotul său, însă cei doi au ales să meargă pe drumuri separate.

„Decizia pe care am luat-o nu este una pe care am luat-o ușor”, a dclarat Harry. „Au fost atâtea luni de discuții după atâția ani de provocări”, a mai precizat Prințul. Astfel, este de înțeles că Chelsy a vrut să-i fie alături într-o perioadă atât de dificilă, cu atât mai mult cu cât cei doi au rămas în relații bune și se consideră amici.

Citeste si: Regina Elizabeta este dezamagita: ducii de Sussex renunta la rolul in familia regala si vor trai pe cont propriu

Ce se întâmplă cu Harry și Meghan? Vor avea un alt copil? O sursă a dezvăluit că se pregătesc să devină părinți pentru a doua oară

Deși există zvonuri conform cărora relația Prințului Harry cu Meghan Markle s-ar putea încheia foarte curând, o sursă apropiată Ducilor a declarat că aceștia își mai doresc un copil.

Aparent, sursa a menționat faptul că decizia de a renunța la atribuțiile regale a fost una benefică pentru cuplu, dar că ar trebui să se obișnuiască să aibă papparazzi mereu pe urmele lor.

 

Sursa care a dezvăluit detalii șocante, neașteptate despre relația lui Harry cu Meghan este Paul Burrell, fostul majordom al Prințesei Diana, mama lui Harry, care susține în totalitate decizia luată de cei doi Duci.

„Meghan și Harry sunt foarte puternici. Meghan este o femeie independentă, poate părea că îl manipulează pe Harry, dar nu este adevărat! Sunt sigur că iau toate deciziile împreună și vor avea un copil foarte curând.”, a declarat Burrell.

Citeste si: Agitaţie mare la Casa Regală a Marii Britanii! Declarații șocante la adresa Ducilor de Sussex!

Ce se întâmplă, de fapt, cu Harry și Meghan? Detalii ȘOCANTE
Ce se întâmplă, de fapt, cu Harry și Meghan? Detalii ȘOCANTE

 Mai mult decât atât, se pare că decizia luată de Prințul Harry se datorează decesului mamei sale, care l-a părăsit la o vârstă fragedă: „Harry era mult prea tânăr ca să accepte că mama lui nu mai este, acest lucru i-a frânt inima. De atunci, viața lui s-a schimbat și el s-a transformat în tânărul pe care îl vedem astăzi. El este furios și se manifestă față de media și de Familia Regală. Dar este cu picioarele pe pământ și are talentul mamei sale de a atinge sufletele persoanelor într-un mod unic.” A declarat Paul Burrell.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Thomas Markle îşi şantajează fiica! "Le dau 30 de zile..."

Nu mai arată deloc așa! Fiica lui Adrian Păunescu este de nerecunoscut

Meghan Markle, declarație șocantă după ce a renunțat la tilul regal „Ei nu vor să schimbe...”

Casa Regală a Marii Britanii a anunțat, din greșeală divorțul Prințului Harry de Meghan Markle

Prințul Harry, dezamăgit de reacția Reginei, după ce a anunțat retragerea: „Din păcate...”


DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

NOTEAZĂ: Lista de CUMPĂRĂTURI de CRĂCIUN. Ce trebuie să conțină masa de Crăciun

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri