Casa Regală a Marii Britanii a anunțat, din greșeală divorțul Prințului Harry de Meghan Markle


Casa Regală a Marii Britanii a anunțat, din greșeală divorțul Prințului Harry de Meghan Markle

Ce se întâmplă în acest moment cu cei doi.


In articol:

Gafă uriașă la Casa Regală a Marii Britanii. După ce a fost emis comunicatul reginei Elisabeta în legătură cu retragerea Prințului Harry și a soției sale, Meghan Markle, Casa Regală „a dat-o” divorțată pe Meghan Markle, de Prințul Harry.

Familia Regală a informat, din greșeală, că Prințul Harry și Meghan Markle au divorțat.

Toată lumea s-a întrebat dacă este vorba doar de o gafă venită din partea Casei Regale sau din răzbunare, la adresa lui Meghan Markle, potrivit cnn.com. Schimbările după retragere sunt unele drastice. De acum încolo, cei doi vor deține în continuare titlurile de Altețe Regale, încă nu vor putea să mai folosească aceste titluri.

Sursa citată informează că, de acum încolo, cei doi vor fi cunoscuți drept Harry, Ducele de Sussex și Meghan, Ducesă de Sussex.

În aceeași situație s-a aflat și Sarah Ferguson, după ce a divorțat de Prințul Andrew, în anul 1996. De asemenea, și Prințesa Diana a pierdut titlul de Alteță Regală, după ce a divorțat de prințul moștenitor Charles, în anul 1996.

Citeste si: Prințul Harry, dezamăgit de reacția Reginei, după ce a anunțat retragerea: „Din păcate...”

Citeste si: Veste ȘOC! Familia Regală s-a despărțit! "Pleacă"

Citeste si: Agitaţie mare la Casa Regală a Marii Britanii! Declarații șocante la adresa Ducilor de Sussex!

Meghan a primit titlul Alteța Sa Regală Ducesa de Sussex când s-a căsătorit cu prințul Harry în mai 2018. Titlul complet al lui Harry a fost Alteța Sa Regală Ducele de Sussex, Contele lui Dumbarton și Baronul Kilkeel.

În construirea unei vieți fericite și liniștite

Regina Elisabeta a emis un comunicat despre nepotul său, prințul Harry.

„După multe luni de conversaţii şi discuţii mai recente, sunt mulţumită că împreună am găsit o cale constructivă şi cu susţinere pentru viitor, pentru nepotul meu şi familia sa. Harry, Meghan şi Archie vor fi mereu membri mult iubiţi ai familiei mele.

Înţeleg problemele cu care s-au confruntat ca urmare a atenţiei intense asupra lor din ultimii doi ani şi le susţin dorinţa de a avea o viaţă mai independentă.

Le mulţumesc pentru toată munca depusă în această ţară, în Commonwealth şi dincolo de aceasta şi sunt în special mândră de felul în care Meghan a devenit atât de rapid parte a familiei. Este dorinţa întregii mele familii ca înţelegerea de astăzi să le permită să înceapă să construiască o nouă viaţă fericită şi liniştită
.”

foto: Hepta.ro.


Abonează-te pe

Citește și:

Prințul Harry, dezamăgit de reacția Reginei, după ce a anunțat retragerea: „Din păcate...”

Cum să te epilezi acasă?

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Bârfim puţin, kfetele! Jennifer Lopez a refuzat un rol nominalizat la OSCAR, iar Vanessa Hudgens și Austin Butler şi-au spus "ADIO!"

Agitaţie mare la Casa Regală a Marii Britanii! Declarații șocante la adresa Ducilor de Sussex!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Ar trebui să-i fie jenă.” Anamaria Prodan, cea mai importantă victorie în instanță! Dorința impresarei a fost împlinită
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri