Nelson Mondialu a mers la piaţă şi le-a arătat vânzătoarelor filmările cu Bianca, la videochat! Femeile au avut o reacţie halucinantă!


Nelson Mondialu a arătat, la piaţă, filmările erotice cu Bianca! Nimeni nu se aştepta la aşa ceva!


In articol:

Filmările compromiţătoare cu Bianca de la Puterea Dragostei, la videochat, au fost atracţia internauţilor în ultima săptămână. Sute, chiar mii de comentarii pe acest subiect au fost lăsate pe grupurile fanilor emisiunii Puterea Dragostei şi numeroşi foşti concurenţi, cum ar fi Ricardo, Alex Oianu sau Adrian Iancu, au atacat-o dur pe frumoasa brunetă.

Niciunul însă nu a lovit-o atât de tare ca Nelson Mondialu, tatăl fostului ei iubit. Se ştie foarte bine că acesta nu a fost niciodată de acord cu relaţia fiului său cu tânăra de 20 de ani, iar de când au apărut filmările cu fosta lui "noră", pe mai multe site-uri pentru adulţi, o desfiinţează pe aceasta în fiecare vlog pe care îl face.

Nelson nu s-a oprit nici după rugăminţile disperate ale fiului său care l-a sunat şi i-a spus că îi dă şi bani doar să nu mai vorbească despre fosta lui iubită, pe care o ajută acum să treacă prin aceasta perioadă grea. Chiar Nelson a recunoscut că fiul lui l-a implorat să nu mai arate filmările cu Bianca.

Nelson Mondialu a arătat, la piaţă, filmările erotice cu Bianca! "Încă vrea să o protejeze, dar eu trebuia să le spun tuturor ce a făcut femeia asta, că nu e normal"

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei, prima reacție despre Bianca: „Dezastrul de pe pământ...”

Lobo e bine, am vorbit mai înainte cu el ca să intru. L-am sunat de dimineață și nu a răspuns. Și am zis, tulai Doamne, să nu fi luat medicamente și să nu fi făcut ceva. Sunt cazuri în care copii tineri.

Îmi venea să plâng, nu îmi răspunde copilul. Mi-a zis că este bine”. A zis "Ce să fac, tată, acum?", apoi m-a implorat să nu pun filmuleţele pe youtube şi să nu vorbesc despre ele, că şi aşa Bianca este supărată şi disperată. Mi-a zis că îmi dă bani, cât vreau eu, doar să nu discut despre filmele Biancăi şi să nu o mai jignesc. M-a întrebat câţi bani câştig din reclame şi a zis că-mi dă de trei ori mai mult doar să o las pe ea în pace.
Încă vrea să o protejeze, dar eu trebuia să le spun tuturor ce a făcut femeia asta, că nu e normal. Ella e fată deşteaptă, nu ea
", a mai spus controversatul om de afaceri.

Rugămintea lui Lobo nu a avut însă niciun efect, ba mai mult, parcă l-a întărâtat mai abitir pe controversatul om de afaceri. Iar ce a făcut în urmă cu câteva momente întrece orice imaginaţie. Bărbatul s-a dus la piaţă şi le-a arătat tuturor vânzătoarelor filmuleţele pentru adulţi care-o au ca protagonistă pe Bianca. Femeile, mari susţinătoare ale concurentei de la Puterea Dragostei, au rămas şocate şi, la început, au refuzat să creadă că fata din imagini e favorita lor." Asta nu e Bianca. Ea e fată serioasă. Nu ar face aşa ceva", a spus una dintre vânzătoare. Nelson le-a arătat în continuare materialele cu pricina, dar până la urmă doamnele respective nu au mai vrut să le urmărească şi au plecat.

Citeste si: E oficial! Livian și Bianca de la Puterea Dragostei părăsesc împreună emisiunea


Abonează-te pe

Citește și:

Bogdan Mocanu, declaraţie şocată despre filmările cu Bianca, la videochat! "Acel băiat a renunțat la toate normele de bun simt și discreție"

Clejanii, în pragul DIVORȚULUI! Cum a fost surprinsă Viorica la o petrecere privată

Nelson Mondialu, mesaj socant despre Bianca dupa ce a vazut imaginile cu ea de la videochat!

Ce spune Alex Bobicioiu despre tânăra care a făcut videochat! ”Ea este fată bună, dar nu pentru a fi iubită. Nu m-aș mai întoarce la ea niciodată”

Bianca de la Puterea Dragostei a îmbrăcat cea mai sexy rochie şi a vrut să-l sărute pe Livian! Vezi cum a reacţionat tânărul!


DISTRIBUIE
acest articol

Tu & El

//4 semne că ai o relație sau o căsnicie nefericită//

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Hot
Parteneri