Ce spune Alex Bobicioiu despre tânăra care a făcut videochat! ”Ea este fată bună, dar nu pentru a fi iubită. Nu m-aș mai întoarce la ea niciodată”


Alex Bobicioiu a vorbit, în trecut, despre relația pe care o avut-o pe Bianca de la Puterea dragostei, și a spus clar despre ea că nu este bună pentru a fi iubită


In articol:

De la o zi la alta, informațiile sunt din ce în ce mai ”încinse” pe marginea scandalului în care Bianca de la Puterea dragostei este implicată! Despre tânăra concurentă s-a aflat că a făcut videochat, au apărut de altfel și imagini în acest sens, astfel că, orice ar spune acum pentru a se apăra ar fi în zadar!

Mai mult, dezvăluirile pe care foștii prieteni sau concurenți le-au făcut, în trecut, despre ea par acum că sunt reala, iar imaginea ei este făcută ferfeliță! None, de exemplu, bărbatul de care Bianca s-a îndrăgostit prima data în casă a spus totul despre ”produsele” pe care le ținea ea în geantă!  Citeste si: Nelson Mondialu, discuție cu Livian după apariția imaginilor compromițătoare cu Bianca de la Puterea dragostei: "Când am văzut clipul ala cu șampania era să paralizez"

None, șochează! ”Bianca a vea în geantă o singură jucărie, un vibrator”  

”Nu jucării (pentru adul ț i). Avea în geantă o singură jucărie, un vibrator. A ș a a spus ea. Din cate  ș tiu eu,  ș i când a fost eliminată din emisiune (n.r. la prima ei ie ș ire din show), din câte  ș tiu eu de la fete, dorin ț a ei cea mai mare era să se întâlnească, cu primul care îi iese în cale, să se... Probabil are un libidou crescut”, a vorbit None despre zvonurile legate de Bianca, recunoscând că nu a văzut respectivul obiect, de care însă tânăra a comentat.

Citeste si: Bianca Comănici, prima reacție după ce filmele pentru adulți au fost văzute de toată lumea: „Două lucruri...”

Citeste si: Părinții Biancăi de la Puterea dragostei, în stare de șoc după ce au apărut înregistrările cu fiica lor! Ce a pățit mama concurentei

Bianca de la Puterea dragostei a fost făcută zob de foștii iubiți "Bia este schimbătoare”

Bianca de la Puterea dragostei a fost făcută zob de iubiți! De pildă, Alex Bobicioiu, un alt partener de viață al Biancăi Comănici din primul sezon al emisiunii moderate de Andreea Mantea, avea să își spună și el punctul de vedere despre frumoasa și controversata brunetă. "Bia este schimbătoare. Îi place ba de mine, ba de Iancu, iar acum, se ț ine ș i după Mocanu. Ea este fa t ă bună, dar nu pentru a fi iubită. Nu m-a ș mai întoarce la ea niciodată. Am fost o dată orb, gata! Îmi spunea că mă iube ș te ș i apoi se dădea pe lângă alții din casă, nu am să uit lucrul acesta. În concluzie, este o femeie care vrea să fie cu mai mulți bărbați și se", a mai declarat fostul concurent pentru WOWbiz.ro.


Abonează-te pe

Citește și:

Jador, reacţie incredibilă în toiul scandalului cu Bianca de la Puterea Dragostei, la videochat! "Îi mulţumesc lui Dumnezeu..."

O să intre în pământ de RUȘINE! Ce secret teribil ascunde Andreea Mantea

Bianca de la Puterea Dragostei, declaraţii bombă despre filmarea în care face amor...în trei! Băieţii din casă au spus că au văzut-o!

Bogdan Mocanu, declaraţie şocată despre filmările cu Bianca, la videochat! "Acel băiat a renunțat la toate normele de bun simt și discreție"

Prima reacție a Biancăi, după ce s-a aflat că a făcut videochat: „Când nu ai nimic...”

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic vineri, 26 februarie 2021! O zodie trebuie să meargă la doctor!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Hot
Parteneri