Credeai că Ioana Tufaru e săracă "lipită", dar uite ce bunătăţi are în casă! A deschis uşa frigiderului pentru reporteri! Vezi imagini cu garsoniera femeii!


Ioana Tufaru ne-a arătat ce are în frigider! Uite ce lipseşte rar din casa fiicei Andei Călugăreanu!


In articol:

Ioana Tufaru şi logodnicul ei nu au o situaţie financiară grozavă. De fapt, fără ocolişuri, fiica Andei Calugăreanu spune că se consideră un om sărac. Ei bine, din puţinul ei şi al partenerului de viaţă, femeia cumpără alimente de calitate şi găteşte mereu pentru fiul ei, dar şi pentru viitorul ei soţ.

 

Ioana Tufaru ne-a arătat ce are în frigider! "Eu mă satur foarte repede de când mi-a pus domnul doctor inel în stomac"

Protagonista noastră ne-a arătat că este o gospodină desăvârşită şi a mărturisit că ea găteşte mereu sarmale şi salată boeuf, nu doar de Sărbători.

Citeste si: Scene halucinante la Pipera! Ioana Tufaru l-a urmărit pe Gigi Becali la biserică şi l-a implorat să o ajute! Doamne, ce s-a întâmplat acolo!

"Pentru cei care au impresia că nu avem ce să mâncăm sau că lui Luca îi lipseşte ceva, deschidem uşa frigiderului, să vedeţi că avem de toate. Nu suntem bogaţi, dar mâncarea gătită de obicei de Sărbători lipseşte rar din casa noastră. Avem sarmale, salată boeuf, cârnaţi, prăjituri, mezeluri, dulciuri. E plin frigiderul, dar cel mai mult mănâncă Luca şi Ionuţ, că eu mă satur foarte repede de când mi-a pus domnul doctor inel în stomac", a declarat Ioana.

Citeste si: Ioana Tufaru a slăbit 75 de kilograme: "Parcă plutesc"

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Proprietățile miraculoase ale afinului

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Hot
Parteneri