Imaginile care au şocat România! Ioana Tufaru în costum de baie la 90 de kilograme! Vezi cum arată şi de ce s-a pozat aşa! FOTO!


Ioana Tufaru în costum de baie la 90 de kilograme! Vezi cum arată şi de ce s-a pozat aşa!


In articol:

Ioana Tufaru a făcut o operaţie de micşorare a stomacului în urmă cu nouă ani. Femeia a slăbit 123 kilograme, ajungând să cântărească 90 de kilograme la aproximativ un an după intervenţie.

Citeste si: Credeai că Ioana Tufaru locuieşte într-o garsonieră sărăcăcioasă? Ei bine, o să rămâi fără cuvinte! Imagini exclusive din casa pe care Gigi Becali i-a dăruit-o femeii!

Medicul care a operat-o în urma cu câţiva ani pe Ioana Tufaru şi graţie căruia a slăbit 123 de kilograme i-a sărit în ajutor şi în octombrie 2017, când femeia ajunsese la greutatea de 165 de kilograme şi risca probleme grave de sănătate.

Doctorul i-a spus că îşi pune viaţa în pericol şi a chemat-o să-i facă o nouă intervenţie, mai exact să-i monteze un inel gastric.

" M-am operat pe 3 octombrie, 2017. Tot domnul doctor care mi-a făcut şi intervenţia de micşorare a stomacului mi-a sărit în ajutor şi nu mi-a cerut niciun ban. E ca un înger păzitor. Mă simt foarte bine acum.

Prima săptămână am mâncat numai supe, apoi mâncare pasată, de bebeluş. A fost o operaţie uşoară şi sunt mândră că am slăbit 40 de kilograme în aproape şase luni. Dacă mai slăbesc 30 de kilograme, sunt cea mai fericită", povestea Ioana la finalul lunii octombrie 2017.

Ei bine astazi, la un an şi şapte luni de când i-a fost montat inelul gastric, fiica Andei Călugăreanu are 95 de kilograme, cu 70 mai puţin decât avea când a făcut intervenţia medicală.

Ioana Tufaru în costum de baie la 90 de kilograme! "Eu mă simt bine în pielea mea, sunt fericită, împlinită şi cui nu-i convine să mă vadă în costum de baie, să nu se uite"

Ioana poate din nou să meargă fără eforturi, se poate apleca, ba chiar e mulţumită că reuşeşte să alerge după fiul ei prin parc.

" Îi mulţumesc domnului doctor din tot sufletul. Nici nu mai puteam să merg când aveam 165 de kilograme. Oboseam, gâfâiam, mă dureau articulaţiile, viaţa mea devenise din nou un chin. Acum am 95 de kilograme şi pot să funcţionez şi eu ca o femeie normală. Aş vrea să mai slăbesc 10 kilograme, dar dacă nu reuşesc, nu o să fac o tragedie din asta. În prezent mă simt bine în pielea mea", a declarat Ioana Tufaru pentru WOWbiz.ro

În urmă cu patru ani, fiica Andei Călugăreanu a făcut o şedinţă foto în costum de baie, mândră că ajunsese la 90 de kilograme. Imaginile au făcut vâlvă în presă, femeia fiind blamată de mulţi din cauza modului în care s-a expus.

Ioana a spus însă, ulterior, că plaja şi costumele de baie nu sunt destinate exclusiv urmaşelor Evei care au 90-60-90 şi că gândirea maliţioasă a oamenilor este câteodată la fel de periculoasă ca o armă letală.

" Se promovează în exces ideea că frumuseţea înseamnă XS şi înfometare, iar persoanelor rubensiene parca societatea le induce că nu au aceleaşi drepturi şi libertăţi ca "slabii". Cum apare o femeie mai grăsuţă în costum de baie sau într-o fustă scurtă, imediat este înjurată, batjocorită şi umilită. Mă doare că în lumea asta superficială şi rea va creşte băieţelul meu. Eu mă simt bine în pielea mea, sunt fericită, împlinită şi cui nu-i convine să mă vadă în costum de baie, să nu se uite...Este problema lor, nu a mea", a spus Ioana.


Abonează-te pe

Citește și:

Ioana Tufaru nu vrea să muncească, deoarece are ajutor social pe viață! Câți bani primește lunar de la stat

Dramă ascunsă în showbiz! Actrița i-a furat soțul și a încercat să se sinucidă!

O vezi mereu neîngrijită, dar uite ce drăguţă e Ioana Tufaru machiată şi aranjată. Nu-ţi vine să crezi că e ea!

Ioana Tufaru a slăbit 75 de kilograme: "Parcă plutesc"

Cate kilograme aveau femeile celebre care si-au taiat stomacul? Teo, Nicoleta Voica si Adina Bourceanu arata astazi senzational. Fiica Andei Calugareanu se indreapta insa spre...


DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

CITEȘTE: Cum se face BLATUL de TORT cu VANILIE

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Hot
Parteneri