Leo de la Strehaia îl face praf pe iubitul bătăuș al Danielei Crudu: ”Un huligan, ea nu merită așa ceva” | EXCLUSIV


Leo de la Strehaia pare să fie extrem de revoltat după ce Daniela Crudu a fost bătută de iubitul ei, un croat misterios, și a ajuns la Urgențele de la Spitalul Universitar într-o stare deplorabilă.


In articol:

Relația dintre Leo de la Strehaia și Daniela Crudu este una cu multă istorie savuroasă în spate: ea și-a pierdut primul job din cauza lui, iar el a rămas cu buzele umflate după ce i-a plătit 10.000 de euro pentru servicii care nu au avut loc.

Citeste si: Ce s-a întâmplat în restaurantul în care a petrecut Daniela Crudu! Imaginile de dinaintea bătăii sălbatice pe care a încasat-o VIDEO

Citeste si: Daniela Crudu a fost mutilată! Bătaia primită îi va lăsa urme pe viață

Cu toate acestea, Leo de la Strehaia este revoltat de ceea ce s-a întâmplat în dimineața zilei de duminică, atunci când Daniela Crudu a fost bătută de iubitul ei.

”Ăla e un huligan, Daniela Crudu nu merita așa ceva. Păi, să ne înțelegem: eu i-am dat 10.000 de euro și tot nu am bătut-o, deși mi-a tras țeapă. Dar eu nu sunt o brută, eu nu bat femeile, mi se pare penibil ca un bărbat să bată o femeie, indiferent de i-ar fi făcut. Faci scandal, te cerți, dar nu o bați”, ne-a spus, înecându-se de revoltă, Leo de la Strehaia.

Mai mult decât atât, Leo de la Strehaia este convins că Daniela Crudu ar merita un bărbat adevărat. ”Daniela Crudu este o fată, pe cât de frumoasă, pe atât de simpatică. Ea merită un bărbat care să o răsfețe, să o țină ca pe o prințesă, nu unul care să o bată. E de neiertat ce i-a făcut el, Daniela Crudu are nevoie de un iubit care să îi pună pe tavă orice și-ar putea ea dori, nu să îi rupă nasul cu pumnii”, ne-a mai spus Leo de la Strehaia.

 

 

Daniela Crudu, bătută din gelozie

 

”Daniela este, acum, ceva mai bine. E adevărat că este vânătă, este umflată la față, că nasul i-a fost afectat și o mai supără, dar, din fericire, nu mai are alte dureri. Adică, la corp, este ceva mai bine acum. Zilele viitoare vom merge la medicii ei, să vedem ce se va face, probabil va fi și operată de domnul Vitalie, medicul ei. Dar asta vom vedea, aici trebuie să vorbească medicii, nu mă pricep eu”, ne-a spus, în exclusivitate, Ana, sora victimei furiei iubitului, Daniela Crudu. Mai mult decât atât, ne-a dezvăluit Ana, sora Danielei Crudu, totul a pornit din motive greu de explicat. ” Nici noi nu înțelegem de ce a bătut-o pe Daniela. Ca de obicei, a pornit dintr-o ceartă aiurea, dar pe un fond de gelozie, cu băutură, lucrurile s-au petrecut cum s-au petrecut. Are ordin de restricție acum, să sperăm că lucrurile se vor alșeza. Daniela este, acum, mai bine și la nivel psihic, dar tot este șocată de ceea ce s-a petrecut”, ne-a mai spus Ana, sora Danielei Crudu.

Daniela Crudu a ajuns la Urgențe

În noaptea de sâmbătă spre duminică, un incident șocant a zguduit lumea bună a Capitalei, Daniela Crudu fiind victima unui eveniment înfiorător. Mai exact, Daniela Crudu a ajuns la Urgente, la Spitalul Universitar din Capitală, desfigurată în urma unei agresiuni. Cu mâinile și picioarele făcute praf, bătută cu sălbăticie, Daniela Crudu a ajuns, de Urgență, la Unitatea de Primiri Urgențe de la Spitalul Universitar din Capitală, vedeta fiind, fără îndoială, agresată în timpul nopții. Culmea, ea fusese, până să ajungă la Urgențe, la un eveniment într-un restaurant de lux din București, alături de cea mai bună prietenă ale sale, Mădălina Pamfile. Acolo, Daniela Crudu, conform postările ei de pe Instagram, a avut parte de o seară cât se poate de plăcută, cu muzică și dans.


Abonează-te pe

Citește și:

Cum arăta Daniela Crudu înainte să își facă operațiile estetice, pe vremea când era blondă

A sărit la bătaie în trafic! Bianca Drăgușanu avea arme albe la ea!

Cum ii place Danielei Crudu să facă sex: „Am folosit cătușe destul de des”

Eveniment MEMORABIL pentru Daniela Crudu! Aceasta este singura ţinută pentru care a primit notă de "trecere" de la Iulia Albu! "Saltul făcut este fabulos"

Bombă în showbiz! Daniela Crudu, declaraţii inedite: ”Cred că sunt gravidă”


DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

Ce nu se poate lua în bagajul de mână

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Hot
Parteneri