Un fost iubit o face praf pe Bianca de la Puterea Dragostei, după ce a văzut-o jucând în filme pentru adulți! „Adevărata faţă a acestei..."

Un fost iubit o face praf pe Bianca de la Puterea Dragostei, după ce a văzut-o jucând în filme pentru adulți! „Adevărata faţă a acestei...

Alex Oianu a atacat-o și el pe Bianca de la Puterea Dragostei, după ce s-a aflat că a făcut videochat și a jucat în filme pentru adulți.

Alex Oianu a aflat și el de scandalul în care este implicată Bianca de la Puterea Dragostei. După ce s-a aflat că tânăra concurnetă a făcut videochat, în mediul online au apărut să circule imagini care i-au mirat și mai tare pe fani. Concurenta cea mai iubită a emisiunii a fost și protagonistă în filmele pentru adulți, iar clipurile au fost redistribuite de mai multe ori de telespectatorii fideli, cărora nu le venea să creadă că

s-a lăsat surprinsă în asemenea ipostaze.

Fostul concurent Adrian Iancu a publicat pe pagina lui câteva mesaje în care o acuza pe Bianca de la Puterea Dragostei că le-a criticat e celelalte fete care a făcut videochat, deși și ea făcuse același lucru. 

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei, actriță în filmele pentru adulți! Încă o lovitură pentru frumoasa brunetă, după ce s-a aflat că a făcut videochat

Citește și: Marcela Fota a venit însoțită de el la un eveniment, iar toate privirile au fost ațintite asupra lor- wowbiz.ro

Citește și: Vlad Gherman și Oana Moșneagu se pregătesc de nuntă. Când au decis să facă marele eveniment- radioimpuls.ro

Alex Oianu o face praf pe Bianca de la Puterea Dragostei

Alex Oianu a văzut imaginile cu Bianca și a redistribuit mesajul de pe Instagram pe care l-a publicat Adrian Iancu și a adăugat și el câteva cuvinte jignitoare la adresa concurentei care a fost îndrăgostită de el.

„Bravo, Adriane, sper ca mamele și toate femeile ce m-au înjurat să vadă de fapt ceea ce am vrut eu de fapt să arăt, adevărata față a acestei preaminunate ființe.

Fata aceaste se dădea cuminte și îndrăgostită de unul și de altul pe la tv și ea de fapt voia ceea ce vedeți cu toții. Exact cum a spus și Adrian, dacă în continuare nu vedeți anumite lucruri, înseamnă că trăiți degeaba”, a transmis Alex Oianu, pe pagina lui de Instagram.

Citeste si: Reacţia cutremurătoare a lui Livian după ce a văzut imaginile cu Bianca, la videochat! "Tată, te rog, nu le arăta"

 

 

 Citește și:

Cine se află în spatele scandalului cu Bianca de la Puterea dragostei făcând videochat: „O fac pe asta să își ia viețile”

Prima reacție a Biancăi, după ce s-a aflat că a făcut videochat: „Când nu ai nimic...”

ego.ro Ce trebuie să faci dacă friptura a ieșit prea tare. Trucul de mare ajutor pentru orice gospodină

wowbiz.ro Ce a putut să spună Marcel Pavel despre soția lui Ștefan Bănică Jr. Nimeni nu se aștepta

radioimpuls.ro Informații tulburătoare în cazul sfârșitului tragic al Laurei Roșca. Psihologii criminaliști consideră că DJ Lalla și-a regizat "ieșirea din scenă" în maniera artistică în care trăia: "Era forma ei de a-și manifesta revolta"

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Laurențiu, decizie fără precedent în Casa iubirii! Tânărul își va îndrepta atenția către o altă fată! „Am văzut în tine în ultimele zile o sensibilitate aparte!” Aflați cum va reacționa Lorena, marți, 3 octombrie, de la 10:00 și 16:30

stirilekanald.ro EXCLUSIV: Cine este Bogdan Macra, supranumit ”capul mafiei gunoaielor”? Firma din Oradea pe care o conduce, cel mai mare jucător pe piața deșeurilor din vestul țării


Parteneri
Cookies