Reacția șocantă a lui Nelson Mondialu', după ce a aflat că Bianca a făcut videochat: „Lasă lumea să arunce cu piatră”


Ce crede Nelson despre scandalul momentului.


In articol:

Nelson Mondialu' a făcut un videoclip pe canulul său de Youtube și și-a spus părerea despre Bianca de la Puterea Dragostei, după ce au apărut imagini cu ea făcând videochat.

Deși în urmă cu câteva ore a reușit să îi șocheze pe toți fanii emisiunii, atunci când a dat detalii despre viața privată a Biancăi de dinaintea emisiunii, de data aceasta, tatăl lui Livian i-a luat apărarea concurentei.

Mai mult decât atât, tatăl lui Livian spune că își așteaptă fiul și pe iubita lui acasă. Nelson a declarat că îi așteaptă pe cei doi cu tot ce se cuvinte pentru ca ei să aibă o viață bună la Cluj. Acesta a încercat să își liniștească soția, vizibil afectată.

„Nu fi proastă, nu e adevărat, sunt poze făcute, e bolnavă Liana. Sunt poze manevră. Nu e Bibișor. Fiule, fii tare pentru că știu că lumea o să zică, lumea care m-a condamnat. Nu e adevărat fiule: fii cu ea! Lasă lumea să arunce cu piatră cu ea.

Bianca videochat
Deci domnilor, nu și nu și nu! Fiule, ia-o pe Bibișor. Stai în emisiune până se termină. Nu o lăsa pe Bibișor. E manevră. Le e ciudă că ești cu Bibișor. E manevră. Au schimbat pozele. Să nu te lași, fiule!”, a spus Nelson Mondialu' în vlogul lui.

Citeste si: Livian a văzut-o pe Bianca împreună cu un alt bărbat: „Nu ești vulpe în piele de șarpe...”

Citeste si: Nelson Mondialu, dezvăluiri despre Livian și Bianca de la Puterea Dragostei. A povestit tot și a făcut-o praf pe fosta iubită a fiului lui

Citeste si: Ce dezvaluire rusinoasa a facut Roxana despre Ella! E legata de Catalin! S-a intamplat dupa ce Ella a acuzat-o pe Roxana ca il place pe Catalin

Bianca și Livian

Ce spune Nelson despre faptul că Bianca vorbește bine limba engleză

Și pentru că mulți au spus că Bianca știe limba engleză pentru că a făcut videochat și astfel a învățat-o, Nelson a continuat:

„Nu e adevărat. Fata a făcut școală. A învățat, la Tecuci s-a predat engleza. Doamna Andreea Mantea să-i spuneți fiului meu că nu e adevărat. Să știți că eu când m-am luat de Bibișor m-am luat ca să testez terenul. Nu acceptăm așa ceva. Bibișor, ia-l pe coconaș și veniți acasă. Sunt manevrele mari. Știau că fiul meu va câștiga finala cu Bibișor și au încercat să facă manevre. Cum putem să-l despărțim noi pe Livian de Bibișor? Domnilor, stați cuminți și încetați cu prostiile astea. Trebuia să luați în considerare că Bibișor e fată mare. Nu vedeți că e o copilă, săraca?", a mai spus Nelson Mondialu' în urma acuzațiilor la adresa Biancăi de la Puterea Dragostei.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

VIDEO. Scandalul continuă. Margherita de la Clejani a lovit un copil. Totul a fost filmat

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri