Livian a văzut-o pe Bianca împreună cu un alt bărbat: „Nu ești vulpe în piele de șarpe...”


Cum a reacționat Livian.


In articol:

Toată lumea a observat că Livian și Bianca de la Puterea dragostei s-au apropiat din ce în ce mai mult zilele acestea, după ce la începutul săptămânii și-au spus adio.

Livian a explicat exact ce s-a întâmplat între ei în ultimele zile și ce a simțit atunci când a văzut-o pe Bianca în preajma altui bărbat.

Livian
Livian

Ce crede Livian despre relația cu Bianca

În cadrul unui vlog, Livian a povestit cum a reacționat:

M-am simțit exact ca la începutul relației mele cu ea. Pe parcursul zilelor, o să vedeți tot mai multe interacțiuni frumoase dintre mine și Bianca. Am retrăit sentimentul acela de iubire copilărească, joaca aia care într-adevăr te apropie.

Nu e nimic vulgar să o iei pe sus. Chiar dacă sunteți despărțiți, așa e mediul să interacționați.

Dacă a greșit unul dintre voi, nu vă sfătuiesc. Nu vă puteți urî unul pe celălalt, omul acela a fost lângă mine. Eu și Bianca formăm o echipă nemaipomenită. Dar dacă intră cineva și hotărăște că vrea să o cunoască pe Bianca sau pe mine? Nu ne punem piedică.
Suntem liberi să vorbim.


Am văzut-o pe Bianca în preajma altui băiat. O să reproduc momentul. Pe canapea s-a așezat un băiat și apoi Bianca. S-a întâmplat ceva între ei și eu stăteam în spate și mă uitam. Chiar dacă ne-am despărțit, tot a fost durerea aia de nu știu ce să îi spun, un sentiment aiurea rău de tot. Să o vezi pe fosta iubită în vraja altui băiat.

Citeste si: Philip, surpriză de proporții pentru Ligi! Cum a reacționat mama concurentului de la Puterea dragostei

Citeste si: Nelson Mondialu, dezvăluiri despre Livian și Bianca de la Puterea Dragostei. A povestit tot și a făcut-o praf pe fosta iubită a fiului lui

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei a făcut videochat! Au apărut primele imagini cu ea în fața camerei, înainte de a intra în emisiune

Bianca a făcut niște gesturi care mi-au dat mie de gândit că ea s-a vorbit cu alte persoane că îl place. Livianita își spune cuvântul. Ideea e că în capul meu au început să circule niște viruși, nu am înnebunit, dar m-am înmuiat. Dar am trecut peste. Am ajuns la o concluzie, Bianca. Nu ești vulpe în piele de șarpe”, a spus Livian în videoclip.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Philip, surpriză de proporții pentru Ligi! Cum a reacționat mama concurentului de la Puterea dragostei

Începe tărăboiul! Cu ce o amenință Ciucu pe Alina Sorescu!

Nelson Mondialu, dezvăluiri despre Livian și Bianca de la Puterea Dragostei. A povestit tot și a făcut-o praf pe fosta iubită a fiului lui

Ligi şi Philip, imaginea anului! Uite cum şi-au declarat dragostea!

Livian și Bianca, certați de colegii de emisiune: „Ce despărțire e aia?”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty

Cum să arăți mereu bine fără prea mult efort. Sfaturi pentru un aspect impecabil 24/7

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri