Livian a văzut-o pe Bianca împreună cu un alt bărbat: „Nu ești vulpe în piele de șarpe...”


Cum a reacționat Livian.


In articol:

Toată lumea a observat că Livian și Bianca de la Puterea dragostei s-au apropiat din ce în ce mai mult zilele acestea, după ce la începutul săptămânii și-au spus adio.

Livian a explicat exact ce s-a întâmplat între ei în ultimele zile și ce a simțit atunci când a văzut-o pe Bianca în preajma altui bărbat.

Livian
Livian

Ce crede Livian despre relația cu Bianca

În cadrul unui vlog, Livian a povestit cum a reacționat:

M-am simțit exact ca la începutul relației mele cu ea. Pe parcursul zilelor, o să vedeți tot mai multe interacțiuni frumoase dintre mine și Bianca. Am retrăit sentimentul acela de iubire copilărească, joaca aia care într-adevăr te apropie. Nu e nimic vulgar să o iei pe sus. Chiar dacă sunteți despărțiți, așa e mediul să interacționați.

Dacă a greșit unul dintre voi, nu vă sfătuiesc. Nu vă puteți urî unul pe celălalt, omul acela a fost lângă mine. Eu și Bianca formăm o echipă nemaipomenită. Dar dacă intră cineva și hotărăște că vrea să o cunoască pe Bianca sau pe mine? Nu ne punem piedică. Suntem liberi să vorbim.

Am văzut-o pe Bianca în preajma altui băiat. O să reproduc momentul. Pe canapea s-a așezat un băiat și apoi Bianca. S-a întâmplat ceva între ei și eu stăteam în spate și mă uitam. Chiar dacă ne-am despărțit, tot a fost durerea aia de nu știu ce să îi spun, un sentiment aiurea rău de tot. Să o vezi pe fosta iubită în vraja altui băiat.

Citeste si: Philip, surpriză de proporții pentru Ligi! Cum a reacționat mama concurentului de la Puterea dragostei

Citeste si: Nelson Mondialu, dezvăluiri despre Livian și Bianca de la Puterea Dragostei. A povestit tot și a făcut-o praf pe fosta iubită a fiului lui

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei a făcut videochat! Au apărut primele imagini cu ea în fața camerei, înainte de a intra în emisiune

Bianca a făcut niște gesturi care mi-au dat mie de gândit că ea s-a vorbit cu alte persoane că îl place. Livianita își spune cuvântul. Ideea e că în capul meu au început să circule niște viruși, nu am înnebunit, dar m-am înmuiat. Dar am trecut peste. Am ajuns la o concluzie, Bianca. Nu ești vulpe în piele de șarpe”, a spus Livian în videoclip.

 


Citește și:

Philip, surpriză de proporții pentru Ligi! Cum a reacționat mama concurentului de la Puterea dragostei

Nelson Mondialu, dezvăluiri despre Livian și Bianca de la Puterea Dragostei. A povestit tot și a făcut-o praf pe fosta iubită a fiului lui

Ligi şi Philip, imaginea anului! Uite cum şi-au declarat dragostea!

Livian și Bianca, certați de colegii de emisiune: „Ce despărțire e aia?”

Horoscop zilnic luni, 28 septembrie 2020. Află ce zodie o să aibă parte de sănătate precară, cu răceală sau alți viruși!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop zilnic

Sfatul zilei de astăzi, luni 28 septembrie 2020. Balanțele își ascultă inima

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri