Coronavirusul face ravagii în China! Peste 2000 de persoane infectate, iar pentru 56 de suflete, virusul a fost fatal!


Conform Publicațiilor internaționale, 56 de persoane au fost declarate moarte din cauza infectării cu coronavirus, iar mai mult de 2000 persoane sunt infectate.


In articol:

Se pare că virusul coronavirus s-a extins în mai multe țări precum SUA, Thailanda, Coreea de Sud, Japonia, Australia, Franța și Canada, însă în China acesta face ravagii. S-a răspândit inclusiv în orașele mari precum Beijing și Shanghai, iar până acum a afectat aproximativ 2000 de persoane, iar 56 au decedat în urma infectării.

Citeste si: Prezicătoarea Maria Ghiorghiu, declarație șocantă despre coronavirus. „Să ne rugăm Domnului și Maicii Domnului să ne ocrotească...”

Cum a apărut acest virus ucigaș 

Se pare că fatalul coronavirus, a apărut în piața de fructe de mare din regiunea Wuhan, China, iar marfa nu era testată, deoarece era vândută ilegal. Mai mult de 11 milioane de persoane din regiunea Wuhan au parte de restricții din varii puncte de vedere, cum ar fi circulația, ieșirea din oraș și vizitarea altor regiuni. 


Canada a anunțat primul caz de Coronavirus, la un bărbat în vârstă de 50 de ani care s-a întors recent din regiunea apariției virusului, Wuhan. Acesta a manifestat simptomele unei pneumonii, ale cărei simptome s-au agravat extrem de rapid. Mai mult decât atât, autoritățile americane au anunțat faptul că vor reloca personalul diplomatic Atașat regiunii Wuhan, înapoi în Statele Unite. 

Epidemia de Coronavirus face ravagii în China. Au murit 56 oameni.
Epidemia de Coronavirus face ravagii în China. Au murit 56 oameni.

Citeste si: Cele mai bune remedii naturale impotriva bronsitei! Uite ce se incerci!

De asemenea, acestea vor avea parte de un avion charter doar pentru ele, pentru a evita o posibilă răspândire a virusului care a produs deja 56 de decese. Aceștia vor ajunge în San Francisco, unde vor fi supuși unei serii de teste care să determine dacă sunt purtători de coronavirus sau nu. 

Citeste si: Ierburi aromatice, vitamine si minerale antivirale! Iata de ce ai nevoie!

Președintele Republicii Chineze a declarat public, acum câteva zile, ca Țara pe care o conduce se confruntă cu o situație de criză. Președintele Xi Jinping a luat toate măsurile necesare pentru a preveni răspândirea virusului ucigaș, iar autoritățile din domeniul sănătății încearcă din răsputeri să evite o epidemie. 


Abonează-te pe

Citește și:

Cele mai bune remedii naturale impotriva bronsitei! Uite ce se incerci!

Se anunță o despărțire ȘOC în showbiz! ”Ne certăm în fiecare zi!”

Prezicătoarea Maria Ghiorghiu, declarație șocantă despre coronavirus. „Să ne rugăm Domnului și Maicii Domnului să ne ocrotească...”

Ierburi aromatice, vitamine si minerale antivirale! Iata de ce ai nevoie!

Meningita – care sunt simptomele


DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

26 OCTOMBRIE 2021: Horoscop zilnic. Află ce zodie primeşte o oprtunitatea de câştiga bani!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Sanatate
Parteneri