Prezicătoarea Maria Ghiorghiu, declarație șocantă despre coronavirus. „Să ne rugăm Domnului și Maicii Domnului să ne ocrotească...”


Maria Ghiorghiu a speriat toată România cu declarația ei despre coronavirus. Aceasta a publicat un mesaj pe propriul blog și apelează la rugăciune pentru a ocroti populația României.


In articol:

Probabil cu toți ați auzit deja despre coronavirus, virusul care face mii de victime. Pandemia aceasta a alertat populația la nivel mondial, mai ales că virusul s-a extins pe toate continentele. Prezicatoarea Maria Ghiorghiu a publicat o postare ce vizează această tragedie pe blogul personal.

Citeste si: Cum a visat-o Maria Ghiorghiu pe Denisa Răducu! Ce i-a transmis artista

Apelează la rugăciune pentru a salva oamenii

Maria Ghiorghiu, încearcă să întoarcă populația către rugăciune pentru a stopa pierderea de vieți omenești în fața acestui virus neiertător. "Din păcate, și cu durere în suflet, vă spun că această nenorocire a ajuns și în România, iar la nivel global este alertă mare din pricina acestui virus mortal.

Să ne rugăm domnului și Maicii Domnului să ne ocrotească și să lumineze mintea medicilor, pentru a găsi un medicament care să omoare acest virus," conchide prezicătoarea. 

Perzicătoarea Maria Ghiorghiu, declarație șocantă despre coronavirus
Perzicătoarea Maria Ghiorghiu, declarație șocantă despre coronavirus

Citeste si: Maria Ghiorghiu, premoniție cutremurătoare: „O vedetă TV trecută de 40 de ani va fi găsită moartă”

Mai mult decât atât, în anul 2017 aceasta a prezis apariția în viitor a unui virus mortal care va afecta populația, în măsura în care o face acest Coronavirus în China, Italia şi în Iran.

Aceasta a devenit cunoscută deoarece a prezis două mari necazuri la nivel național: incendiul din Colectiv și accidentul din Apuseni. 
Cu toate astea, deși este una dintre cele mai cunoscute prezicătoare din România, Maria Ghiorghiu are un loc de muncă normal, la care nu te-ai aștepta. Inițial, aceasta a fost casier la Loteria Română, ca mai apoi să devină secretara unui cabinet de avocatură, unde spune că activează și în ziua de astăzi- aceste detalii apar în descrierea sa. 

Citeste si: Maria Ghiorghiu, premoniție terifiantă despre cutremur: „Dragii mei, din păcate...”

Perzicătoarea Maria Ghiorghiu, declarație șocantă despre coronavirus
Perzicătoarea Maria Ghiorghiu, declarație șocantă despre coronavirus

Diferit, poate, fața de ceilalți prezicători, Maria Ghiorghiu este o femeie extrem de credincioasă. Bă chiar a declarat că evlavia este elementul principal care a ajutat-o să anticipeze tragediile pe care le-a prezis de-a lungul timpului. Pe web site-ul său, aceasta postează mesajele transmise de vocile pe care le aude, transformându-le în preziceri. 

În urmă cu puţin timp, Maria Ghiorghiu a prezis...Apocalipsa!

Dragii mei,

In aceasta dimineata, ma trezeste un glas care spune asa:"Apocalipsa!

Iar un alt glas intreaba cu uimire: Din nou Apocalipsa?

Iar raspunsul a fost asa: A-po-ca-lip-sa!"

Clipa in care, mi se arata un Cer de foc cu multe umbre de toate formele.Era un Cer înspaimantator.

Dragii mei,oricat s-a incercat pâna acum a se reda imagini cu si despre Apocalipsa,nu exista comparatie cu ceea ce mi s-a aratat cu Puterea Duhului Sfant, ce inseamna cu adevarat un Cer de Apocalipsa.


Abonează-te pe

Citește și:

Cum a visat-o Maria Ghiorghiu pe Denisa Răducu! Ce i-a transmis artista

Ambulanța chemată de URGENȚĂ acasă la Gabriela Cristea! Are COVID!

Maria Ghiorghiu, premoniție cutremurătoare: „O vedetă TV trecută de 40 de ani va fi găsită moartă”

Carmen Harra a dezvăluit cine va pieri până la finalul anului: „Va fi un dezastru”

Maria Ghiorghiu, previziune șoc: ”Alexandra Măceșanu trăiește! S-o căutăm printre vii și nicidecum prin cenușa și prin minciunile lui Dincă”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Cine a fost eliminată de la Bravo, ai stil! Celebrities – 16 octombrie 2021. Cum au arătat concurentele în gala concept „Sport Couture”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Pentru tine
Parteneri