Carmen Harra a dezvăluit cine va pieri până la finalul anului: „Va fi un dezastru”


Carmen Harra a dezvăluit cine va pieri până la finalul anului: „Va fi un dezastru”

Ce spune celebra prezicătoare.


In articol:

Carmen Harra a a făcut o serie de predicții pentru anul 2019. Celebra prezicătoare Harra a vorbit, în urmă cu mai mult timp, și despre personalitățile celebre care își vor pierde viața în decursul unui an.

Despre anul 2019, prezicătoarea a explicat că vor urma în România mișcări sociale profunde, asemănătoare cu evenimentele din 1989.

„Anul 2019 este guvernat de cifra 3 și de planeta Jupiter. Va fi un an de stabilitate, dacă ne gândim la Biblie, la Cruce, la Sfânta Treime, triughiul este cel mai stabil element. Anul acesta va fi un an de rezoluție, în care multe dintre lucrurile începute în 2018 se vor rezolva în 2019. La 30 de ani de la Revoluție, o să vedem o manifestație puternică în România, o schimbare de Guvern, de regim, așa cum nu am mai văzut din 1989”, a susținut Carmen Harra.

Citeste si: Maria Ghiorghiu, premoniție terifiantă despre cutremur: „Dragii mei, din păcate...”

Citeste si: Carmen Harra, momente cumplite. Soţul ei a murit: „Îngerul meu din Ceruri, te voi iubi întotdeauna”

„Anul acesta întreaga lume va fi zguduită pe plan politic. 2019 va intra în istorie, la fel cum a făcut-o 1989, vom avea parte de niște schimbări incredibile! Anul acesta va fi un dezastru economic.

Căderi ca în 2019 nu s-au înregistrat de zeci de ani, probabil din 1929…S-au văzut deja, eu le-am anticipat cu un an înainte”, a precizat clarvăzătoarea.

Cine are cele mai mari șanse de câștig în 2019 la alegerile prezidențiale

Carmen Harra a vorbit despre alegerile prezidențiale 2019. Potrivit previziunilor sale, pe cei doi candidați îi așteaptă un ultim tur plin de surprize.

„Ceva se va schimba în România… Adică, nu mă refer neapărat la preşedinte, mă refer la cei care au condus România în ultima bucată de timp… S-au făcut nişte erori masive şi asta trebuie corectate”, spune Carmen Harra, convinsă că în viitorul apropiat în România se vor petrece şi lucruri pozitive. Şi, după ce a cerut data de naştere ale Viorica Dăncilă, a emis o serie de previziuni. ”Eu zic că tot Klaus Iohannis o să rămână… Ea e pe muchie de cuţit. Şansele ei de a intra (n.r. – în turul doi al alegerilor prezidențiale 2019) ar fi, dar e pe muchie de cuţit, va fi la limită între locul doi sau trei”, a spus Carmen Harra, pentru știritv.ro.


Abonează-te pe

Citește și:

Carmen Harra face un gest extraordinar: își donează ziua de naștere. Celebra prezicătoare va împlini 64 de ani

A sărit la bătaie în trafic! Bianca Drăgușanu avea arme albe la ea!

Carmen Harra, momente cumplite. Soţul ei a murit: „Îngerul meu din Ceruri, te voi iubi întotdeauna”

A MURIT! CARMEN HARRA a avut DREPTATE!

Cu ce se mănâncă APIO

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

Ce nu se poate lua în bagajul de mână

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri