Maria Ghiorghiu, premoniție terifiantă despre cutremur: „Dragii mei, din păcate...”


Maria Ghiorghiu,  premoniție terifiantă despre cutremur: „Dragii mei, din păcate...”

Ce previziune a făcut celebrea clarvăzătoare.

Maria Ghiorghiu, celebra clarvăzătoare, a făcut o nouă premoniție despre un lucru care îi înfricoșează pe toți oamenii. Aceasta a vorbit pe blogul său despre marele cutremur, iar previziunea sa este una cutremurătoare.

 

La 42 de ani de la cutremurul din 1977, Maria Ghiorghiu a făcut o nouă previziune. Deși nu știe când va avea loc acest cutremur, cu siguranță că va fi unul puternic și va afecta mulți oameni.

Citeste si: Maria Ghiorghiu, previziune șoc: ”Alexandra Măceșanu trăiește! S-o căutăm printre vii și nicidecum prin cenușa și prin minciunile lui Dincă”

Citeste si: Previziuni ÎNFRICOȘĂTOARE despre un cutremur MARE făcute de Maria Ghiorghiu. "Cu durere în suflet vă apun că..."

Citeste si: Maria Ghiorghiu, previziune devastatoare despre vremea din România: „Va distruge totul în jurul său”

„În timp ce scriam aici, pe blog, aud glas care spune așa: «Trebuie să mai și plecăm de-acasă!». Clipă în care, văd o încăpere la masă căreia stăteau doi băieți tineri. Erau bucuroși și plini de viață. S-au ridicat de la masă și au ieșit pe ușa. A început un cutremur amețitor. Vedeam cum măsuță de la geam lângă care stătuseră cei doi tineri începuse a se clatină dintr-odată foarte tare.

Cutremurul era foarte intens. Dragii mei ,nu puteam să-mi dau seama dacă era zi sau era noapte, deoarece noi și ziua stăm cu becurile aprinse.

Dragii mei, din păcate, vom auzi de un astfel de cutremur violent în care ne-am fi dorit să fi fost plecați de-acasă, așa cum ne spune și mesajul. Unde anume se va produce un astfel de Cutremur sau când anume, eu nu știu a vă spune.

Cert este faptul că, acesta se va produce, dar mai știm că România Duhului Sfânt a fost și este ocrotită de asemenea tragedii. Să ne rugam fraților, să ne rugăm la Prea Sfânta Treime și la Maică Luminii că să ne ocrotească cu milă și cu iubirea Sa de oameni și să plecăm din această viață de bătrânețe și nicidecum din pricina unui cutremur devastator. Așa să ne ajute Dumnezeu și Măicuța Domnului!”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul ei oficial.


Abonează-te pe

Citește și:

Previziuni ÎNFRICOȘĂTOARE despre un cutremur MARE făcute de Maria Ghiorghiu. "Cu durere în suflet vă spun că..."

Scandal monstru! Sebastian Dobrincu, de la PRO TV, și-a înșelat iubita cu o cântăreață celebră!

Maria Ghiorghiu, previziune șoc: ”Alexandra Măceșanu trăiește! S-o căutăm printre vii și nicidecum prin cenușa și prin minciunile lui Dincă”

Maria Ghiorghiu, noi viziuni despre Alexandra: "Trăiește și este plimbată cu mașina"

Celia a dezvăluit numele fetiței ei! Când va naște artista pentru a doua oară

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

CITEŞTE: Horoscop zilnic 24 ianuarie 2022. O zodie are probleme mari cu banii.

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri