Cum a visat-o Maria Ghiorghiu pe Denisa Răducu! Ce i-a transmis artista


Celebra clarvăzătoare a luat legătura cu artista.


In articol:

Celebra clarvăzătoare Maria Ghiorghiu, care a prevăzut incendiul din Colectiv, susține că a luat legătura cu mai multe persoane celebre care au plecat dintre noi. Acesta afirmă a văzut-o pe Denisa Răducu, artista de manele ce s-a stins în urmă cu doi ani.

„Eu o simpatizam foarte mult. O vedeam, parcă aveam un ochi în creștet. O vedeam sus în ceruri. Era fericită, era bucuroasă, nu era tristă. Era liniștită. Privea înspre pământ, nu a zis niciun mesaj. O vedeam fericită ca atunci când cântă, era liniștită”, a spus Maria Ghiorghiu, pentru toți cei o urmăresc pe blogul său.

Printre alte persoane importante pe care clarvăzătoarea susține că le-a putut vedea s-au numărat și Stela Popescu, dar și cântăreața de muzică populară, Ileana Ciuculete.

Citeste si: Ce pregătește familia regretatei Denisa Manelista, la mormântul artistei, pentru ziua în care ar fi împlinit 30 de ani! Informații EXCLUSIVE

Citeste si: Maria Cîrneci, mesaj emoționant după moartea Denisei Răducu și a Ilenei Ciuculete: „Nu vreau să mai moară...”

Despre Stela Popescu, clarvăzătoarea a dezvăluit că a văzut-o extrem de supărată și de contrariată.

Marea actriță nu putea să înțeleagă de ce a plecat dintre noi.

„Pe doamna Stela Popescu am văzut-o în ziua înmormântării, ca să vadă lumea că există viață după moarte. Am văzut-o într-un nor negru. Era foarte tristă, nici ei nu îi venea să creadă că a trecut în lumea de dincolo. Privea înspre sicriu, cred că privea spre trupul ei inert.

Nu spunea nimic, dar se citea pe chipul ei tristețea și supărarea. Era foarte contrariată, ca și cum ar fi vrut să spună ceva. Ea nu se aștepta să moară, de aia era contrariată”, a precizat Maria Ghiorghiu, despre regretata Stela Popescu la wowbiz.ro.

Cum a văzut-o Maria Ghiorghiu pe Ileana Ciuculete

Nici Ileana Ciuculete nu și-ar fi dorit să aibă acest sfârșit.

Pe doamna Ileana Ciuculete am văzut-o până în 40 de zile după moartea ei. Era tristă. Era foarte tristă. Privea tristă în jos, înspre pământ, era îmbrăcată în negru. Era neîmpăcată. A plecat prea devreme”, a explicat Maria Ghiorghiu.

Maria Ghiorghiu a devenit cunoscută după ce a scris pe blogul său că vor avea loc mai multe tragedii în România.


Abonează-te pe

Citește și:

Zodiac 5 octombrie 2022. Află ce zodie consideră că este momentul de o schimbare în viața ei

Povestea de dragoste dintre Cosmin Seleși și Irina - de la întâlnirea la un semafor, la cererea de căsătorie într-o garsonieră

ULTIMĂ ORĂ: Rică Răducanu, conectat la aparate la un spital din București

Zodiac chinezesc 5 octombrie 2022. Află ce zodie va avea parte de o experiență de neuitat

Sfatul zilei de miercuri, 5 octombrie 2022. Află ce zodie va avea parte de o surpriză uriașă

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Cea mai emoționantă ceremonie.” Bianca Comănici a fost prezentă la nunta Getuței Sterp
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri