Cum a visat-o Maria Ghiorghiu pe Denisa Răducu! Ce i-a transmis artista


Celebra clarvăzătoare a luat legătura cu artista.


In articol:

Celebra clarvăzătoare Maria Ghiorghiu, care a prevăzut incendiul din Colectiv, susține că a luat legătura cu mai multe persoane celebre care au plecat dintre noi. Acesta afirmă a văzut-o pe Denisa Răducu, artista de manele ce s-a stins în urmă cu doi ani.

„Eu o simpatizam foarte mult. O vedeam, parcă aveam un ochi în creștet. O vedeam sus în ceruri. Era fericită, era bucuroasă, nu era tristă. Era liniștită. Privea înspre pământ, nu a zis niciun mesaj. O vedeam fericită ca atunci când cântă, era liniștită”, a spus Maria Ghiorghiu, pentru toți cei o urmăresc pe blogul său.

Printre alte persoane importante pe care clarvăzătoarea susține că le-a putut vedea s-au numărat și Stela Popescu, dar și cântăreața de muzică populară, Ileana Ciuculete.

Citeste si: Ce pregătește familia regretatei Denisa Manelista, la mormântul artistei, pentru ziua în care ar fi împlinit 30 de ani! Informații EXCLUSIVE

Citeste si: Maria Cîrneci, mesaj emoționant după moartea Denisei Răducu și a Ilenei Ciuculete: „Nu vreau să mai moară...”

Despre Stela Popescu, clarvăzătoarea a dezvăluit că a văzut-o extrem de supărată și de contrariată. Marea actriță nu putea să înțeleagă de ce a plecat dintre noi.

„Pe doamna Stela Popescu am văzut-o în ziua înmormântării, ca să vadă lumea că există viață după moarte. Am văzut-o într-un nor negru. Era foarte tristă, nici ei nu îi venea să creadă că a trecut în lumea de dincolo. Privea înspre sicriu, cred că privea spre trupul ei inert.

Nu spunea nimic, dar se citea pe chipul ei tristețea și supărarea. Era foarte contrariată, ca și cum ar fi vrut să spună ceva. Ea nu se aștepta să moară, de aia era contrariată”, a precizat Maria Ghiorghiu, despre regretata Stela Popescu la wowbiz.ro.

Cum a văzut-o Maria Ghiorghiu pe Ileana Ciuculete

Nici Ileana Ciuculete nu și-ar fi dorit să aibă acest sfârșit.

Pe doamna Ileana Ciuculete am văzut-o până în 40 de zile după moartea ei. Era tristă. Era foarte tristă. Privea tristă în jos, înspre pământ, era îmbrăcată în negru. Era neîmpăcată. A plecat prea devreme”, a explicat Maria Ghiorghiu.

Maria Ghiorghiu a devenit cunoscută după ce a scris pe blogul său că vor avea loc mai multe tragedii în România.


Abonează-te pe

Citește și:

Cum să gătești o tavă delicioasă pentru întreaga familie: friptură de pui și garnitură la cuptor!

Pepe ar putea fi arestat! ”Va ieși un scandal monstruos”. Ce s-a aflat despre el

Secretar de stat din Ministerul Educației, despre redeschiderea școlilor: "Opinia publică va fi informată..."

Bogdan Mocanu, surprins la 2 noaptea cu o vedetă din România

COVID-19 România! Focare de infecție în județul Buzău!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Ce spune Denise Rifai despre Silviu Prigoană, invitatul din această seară, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri