Maria Cîrneci, mesaj emoționant după moartea Denisei Răducu și a Ilenei Ciuculete: „Nu vreau să mai moară...”


Ce a transmis vedeta.

Maria Cîrneci are un mesaj extrem de important pentru toți fanii săi. La doi ani de la dispariția prematură a două colege de breaslă, Denisa Răducu și Ileana Ciuculete, Maria Cârneci face un apel public.

Vedeta le transmite tuturor fanilor săi să facă un lucru banal pentru a-și salva viața, un test care să depisteze hepatita și alte afecțiuni ale ficatului:

„Eu, cu Cătălin Botezatu şi Cătălin Scărlătescu suntem implicaţi într-o campanie contra hepatitei C. Medicina a avansat, medicamentele sunt acum la alt nivel, la alte standarde.

Tocmai din motivul ăsta nu vreau să mai moară lume, tineri, copii, bătrâni! Se poate face un test.

Citeste si: Teo Trandafir a aflat prin telefon de moartea Ionelei Prodan: "Noi eram mai apropiate si pentru ca semanam fizic. Nu pot accepta moartea ei"

Maria Cârneci a lansat un mesaj public

Din păcate, unul din 30 de români e purtător de virus – care se poate lua de la ustensile nesterilizate, de la stomatolog, de la manichiură, pedichiură.

Şi, atunci, eu îi îndemn pe toţi românii să discute cu medicul de familie, să facă testul, iar dacă, Doamne fereşte!, are, nu se mai poate muri din aşa ceva.

Mergeţi şi faceţi testul şi, dacă, Doamne fereşte!, sunteţi purtător de virus, ăla se tratează, nu se mai moare, cum ne-au murit nouă colegi!”, a fost anunțul Mariei Cîrneci.

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Cum arata Roxana NEMACHIATA? Putini oameni au vazut-o asa! Este TOTAL schimbata

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri