Ioana Tufaru îi desfiinţează pe Vulpiţa şi pe Viorel! "Ţărani de la coada vacii..."


Ioana Tufaru îi desfiinţează pe Vulpiţa şi pe Viorel! Începe un adevărat război în showbiz!


In articol:

Ioana Tufaru a răbufnit, în plină pandemie de coronavirus. Fiica Andei Călugăreanu este cu nervii la pământ, cum probabil este cazul multor români, iar ceea ce vede la televizor a stârnit în ea o adevărată revoltă.

Femeia nu înţelege de ce Vulpiţa şi Viorel au ajuns persoane publice şi nici de ce sunt intens mediatizaţi atât de presa scrisă cât şi de televiziuni. Mai mult decât atât, protagonista noastră a fost siderată când a văzut că, în topul celor mai ascultate piese din România se regăseşte şi melodia Vulpiţei, în colaborare cu Axinte. Fără menajamente, Ioana a desfiinţat-o pe tânără, dar şi pe soţul acesteia, şi i-a blamat pe românii care au devenit fanii lor înrăiţi.

Citeste si: Ioana Tufaru, scandal monstru din cauza lui Gigi Becali: „Acest om este...”

Ioana Tufaru îi desfiinţează pe Vulpiţa şi pe Viorel! "Din păcate asta prinde la public, grotescul şi penibilul!!!"  

" Nu înţeleg mediocritatea oamenilor care se uită la circul creat de Vulpiţa şi Viorel la tv. Lumea chiar nu găseşte să se uite la altceva? Cum naiba oameni ca ei, nişte ţărani de la coada vacii, reuşesc să facă atâta audienţă, când sunt atâtea posturi la care se pot uita românii? Din păcate asta prinde la public, grotescul şi

penibilul!!! Păcat! Eu înţeleg că stăm în casă şi că trebuie să ne umplem timpul, dar cred că, dacă ne străduim puţin, putem să găsim şi alte activităţi, activităţi care să ne dezvolte intelectual, nu să ne omoare neuronii", a declarat Ioana.

Ioana Tufaru s-a mutat într-o garsonieră cochetă pe care i-a pus-o la dispoziţie Gigi Becali

" Ne-am mutat tot în "ograda" domnului Becali, să spun aşa, dar în altă zonă.

Am plecat din Berceni, în Preciziei, Militari. E mult mai bine aici dintr-o sumedenie de motive. În primul rând, aveam problema transportului pentru că de la Apărătorii Patriei trebuia să luăm un autobuz care ba venea, ba nu venea. Hai, poate aş fi acceptat şi asta, dacă nu erau vecinii extrem de gălăgioşi. Luca nu se putea odihni cum trebuie, aşa că am mers la Pipera, la biserică, să ne întâlnim cu domnul Becali şi i-am spus păsul nostru. El a luat imediat atitudine pentru că ţine la Luca, şi ne-a mutat în Militari. Garsoniera este puţin mai mare, zona este foarte liniştită, oamenii sunt mult mai civilizaţi, iar grădiniţa celui mic este relativ aproape de casă. Deci, numai avantaje", a povestit Ioana acum ceva timp.

Citeste si: Ioana Tufaru este în culmea fericirii: ”Cel mai frumos mărțișor primit vreodată!” FOTO

 


Abonează-te pe

Citește și:

Credeai că Ioana Tufaru locuieşte într-o garsonieră sărăcăcioasă? Ei bine, o să rămâi fără cuvinte! Imagini exclusive din casa pe care Gigi Becali i-a dăruit-o femeii!

Detalii șocante! Ce au descoperit medicii pe corpul lui Alexandru Arșinel

Cum arata gradina lui Gigi Becali la mijlocul iernii? Statuetele placate cu aur sunt inconjurate de frunze. Proprietatea milionarului este un adevarat spectacol.

Scene halucinante la Pipera! Ioana Tufaru l-a urmărit pe Gigi Becali la biserică şi l-a implorat să o ajute! Doamne, ce s-a întâmplat acolo!

Imaginile care au şocat România! Ioana Tufaru în costum de baie la 90 de kilograme! Vezi cum arată şi de ce s-a pozat aşa! FOTO!


DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este sora Siminei Loica. Cele două s-au reîntâlnit, iar fotografia de familie a fost nelipsită
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Hot
Parteneri