Roxana, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Bianca de la Puterea Dragostei: „Eu am făcut videochat, dar nu cu...”


Imaginile cu Bianca de la Puterea Dragostei făcând videochat au făcut înconjurul internetului și au ajuns să fie văzute și de ceilalți concurenți din emisiune.


In articol:

Fotografiile și filmulețele cu Bianca de la Puterea Dragostei făcând videochat au fost distribuite de mai multe ori de telespectatorii emisiunii. Concurenții din casă au ajuns să vadă în ce ipostaze s-a lăsat filmată concurenta, iar unii dintre ei au făcut și primele declarații.

Roxana a văzut imagini cu Bianca de la Puterea Dragostei la videochat

Roxana, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Bianca de la Puterea Dragostei făcând videochat

Citeste si: Manuela de la ”Puterea Dragostei” se implică în scandalul Biancăi Comănici! Ce spune despre filmulețele dedicate adulților, cu prietena ei în rolul principal?

Roxana Buzoiu a aflat că și Bianca de la Puterea Dragostei a făcut videochat. Întrebată într-un live de una dintre fanele ei care este părerea ei, concurenta a răspuns sincer.

„Nu mă mai surprinde nimic. Toată lumea a văzut video-urile. Ideea e că în momentul în care dai în cineva, trebuie să ai un trecut ok. Eu una am făcut videochat în trecut și am recunoscut asta și îmi asum, dar nu cu scene de-alea... Mă rog, la mine s-a văzut un fund, aia e. Ea... Aia e, Bianco! A trebuit să treacă două sezoane ca să aflăm și ce zace în tine. N-ai ce să faci acum, trebuie să suporţi toate înjurăturile şi glumele”, a spus Roxana despre Bianca de la Puterea Dragostei.

Citeste si: Ce a făcut Bianca de la Puterea Dragostei după ce s-a aflat că a făcut videochat! Asta spune tot

Roxana a văzut imagini cu Bianca de la Puterea Dragostei la videochat

Alex Oianu o face praf pe Bianca de la Puterea Dragostei

„Sper ca mamele și toate femeile ce m-au înjurat să vadă de fapt ceea ce am vrut eu de fapt să arăt, adevărata față a acestei preaminunate ființe. Fata aceaste se dădea cuminte și îndrăgostită de unul și de altul pe la tv și ea de fapt voia ceea ce vedeți cu toții. Exact cum a spus și Adrian, dacă în continuare nu vedeți anumite lucruri, înseamnă că trăiți degeaba”, a transmis Alex Oianu, pe pagina lui de Instagram.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Cu cine a înlocuit-o Iancu de la „Puterea Dragostei” pe Emy Alupei. Avem imaginile

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Hot
Parteneri