Kate Middleton arată la fel de bine ca înainte să fie mamă. Ducesa a purtat o rochie de acum 8 ani!


Kate Middleton și-a menținut o siluetă de invidiat, chiar dacă este mama a doi copii. Ducesa de Cambridge a purtat o rochie dreaptă, mulată pe talie, etalându-și astfel, în eleganța specifică unei Case Regale, corpul desprins parcă, din reviste.


In articol:

În cadrul decernării premiilor BAFTA, de la Londra, ducesa a purtat o rochie cu care s-a afișat în trecut la un alt evenimenteveniment iar astfel, s-a încadrat și în tematica evenimentului.

Citeste si: Prințul William și Kate Middleton, neliniștiți și perturbați! Asta spune limbajul trupului lor!

Gala premiilor BAFTA, organizată în capitala Marii Britanii a avut ca dress code ținutele din materiale reciclate sau din sezoanele trecute

Decernarea premiilor Bafta, are loc în Londra, capitala Marii Britanii și în fiecare an are un cod vestimentar diferit. Anul acesta, organizatorii le-au impus participanților să poarte ținute realizate din materiale sustenabile, reciclate sau chiar să refolosească ținute, din sezoanele și de la evenimentele trecute.

Kate Middleton, ducesa de Cambridge, este unul dintre invitații care a urmat întocmai cerințele organizatorilor și a apărut, mână în mână cu soțul său- Prințul William, într-o rochie refolosită și reinterpretată.

Kate Middleton- siluetă de invidiat. A purtat o rochie reciclată
Kate Middleton- siluetă de invidiat. A purtat o rochie reciclată

Citeste si: Prima zi de școală la vârsta de 4 ani. Prinţesa Charlotte a început cursurile unei şcoli private

Kate Middleton parcă nu ar fi născut- arată la fel de bine ca înainte să fie mama Prințului George și a Prințesei Charlotte

Kate Middleton a ales să strălucească într-o rochie albă, care i-a scos în evidență trupul de invidiat. Aceasta a revenit la forma dinaintea nașterii și pare că nu ar fi mamă și, mai mult decât atât, că este mult mai tânără decât vârsta sa din cartea de identitate. Creația pe care Ducesa de Cambridge a ales să o poarte în cadrul Galei BAFTA, este una cunoscută opiniei publice deoarece am văzut-o pentru prima oară îmbrăcată așa în anul 2012, la o cină de stat în Malaezia.

Kate Middleton- siluetă de invidiat. A purtat o rochie reciclată
Kate Middleton- siluetă de invidiat. A purtat o rochie reciclată

Totuși, ținuta nu a fost purtată la fel ca în 2012 pentru că soția Prințului William, Kate Middleton, a ales să o accesorizeze cu un alt set de cercei și un colier nou, care se potrivesc perfect cu broderia rochiei. Că tot veni vorba, accesoriile rochiei constau într-o broderie strălucitoare sub formă de hibiscus, care se întâmplă să fie și planta recunoscută ca fiind „oficială”/„națională”, în Malaezia.

Astfel, nu doar că Ducesa de Cambridge a arătat minunat în creația spectaculoasă semnată de o casă de modă recunoscută la nivel mondial ca fiind una dintre cele mai apreciate și totodată scumpe, dar Kate a și respectat tematica evenimentului.

Citeste si: Agitaţie mare la Casa Regală a Marii Britanii! Declarații șocante la adresa Ducilor de Sussex!

 


Abonează-te pe

Citește și:

Agitaţie mare la Casa Regală a Marii Britanii! Declarații șocante la adresa Ducilor de Sussex!

Marian Drăgulescu, BĂTUT de soție! Dezvăluiri șocante din casa sportivului

Prințul William și Kate Middleton, neliniștiți și perturbați! Asta spune limbajul trupului lor!

Lady Kitty Spencer, nepoata prințesei Diana, s-a logodit! Cine este norocosul

Meghan Markle și Prințul Harry- din nou în lumina reflectoarelor după două luni de pauză


DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Sora lui Culiță Sterp de la Survivor România va naște în curând! Imagini emoționante cu Ileana Sterp!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri