Prințul William și Kate Middleton, neliniștiți și perturbați! Asta spune limbajul trupului lor!


La prima ieșire publică după ce Ducii de Sussex au anunțat că vor să renunțe la atribuțiile regale, Prințul Harry și Kate Middleton au fost analizați de un expert și pare că sunt complet dați peste cap de noile vești.


In articol:

După ce au fost dur criticați, Prințul Harry și Meghan Markle au decis să se depărteze de familia regală pentru a avea o perioadă scurtă de respiro. În urma anunțului, Meghan a decis să facă o vizită surpriză la un centru dedicat femeilor în Canada, Vancouver iar Harry, Prințul William și Regina s-au întâlnit în privat pentru a discuta detaliile în ceea ce privește ieșirea din familie a Ducilor de Sussex.

Citeste si: Veste ȘOC! Familia Regală s-a despărțit! "Pleacă"

Până ieri, William și Kate nu au avut apariții publice, dar miercuri dimineață au mers în Bradford, pentru a vizita niște proiecte de-ale comunității. Pentru o revistă internațională celebră, expertul Blanca Cobb le-a analizat apariția pentru a descifra tot ceea ce Will și Kate nu declară public.

William și Kate- vizibil tulburați

În timpul apariției lor, Will și Kate au salutat oamenii de rând care s-au adunat pe străzi pentru a-i vedea. În diferite momente, cei doi și-au ținut mâinile în zona abdomenului, fapt ce, conform Blancăi, indică emoții. ”Când ești neliniștit în legătură cu ceva, s-ar putea să îți ascunzi o zonă vulnerabilă, ca și când ai încerca să o protejezi. Interesant este că și William face același lucru,” declară expertul pentru Cosmopolitan.

Conform limbajului trupului, Prințul William și Kate- tulburați
Conform limbajului trupului, Prințul William și Kate- tulburați

Citeste si: Meghan Markle și Prințul Harry- din nou în lumina reflectoarelor după două luni de pauză

Alt indiciu care determină faptul că cei doi au o compatibilitate foarte mare, constă în faptul că cei doi au pașii coordonați. În unele fotografii de la eveniment, atât William cât și Kate, pășesc cu același picior. ”Ca și cuplu sunt bine,” continuă expertul.

Conform limbajului trupului, Prințul William și Kate- tulburați
Conform limbajului trupului, Prințul William și Kate- tulburați

Însă, când vine vorba despre relația lor cu Ducele și Ducesa de Sussex, lucrurile devin interesante. Blanca a evidențiat faptul că umerii sunt cei care ne arată ce se întâmplă în spatele ușilor închise. ”Este neobișnuit să-i vedem pe cei doi cu umeri atât de rotunjuți. Ar putea fi din cauză că simt presiunea situației cauzată de Meghan și Harry, fapt ce le adaugă o greutate invizibilă pe umeri,” adaugă ea.

„Cred că rotunjimea umerilor este mai vizibilă acum decât la alte evenimente din trecut.”

Citeste si: Meghan Markle, criticată aspru din cauza unui gest banal! Uite de ce a fost taxată dur!

Astfel, deși cuplul regal favorit, Prințul William și Kate Middleton, își duc atribuțiile la bun sfârșit, pare-se că lucrurile nu sunt tocmai roz în viețile lor.  


Abonează-te pe

Citește și:

Ducesa Meghan- a semnat sau nu contractul pentru un proiect Disney?

Fetița Ginei Pistol, în pericol?! Ce se întâmplă cu micuța Josephine!

Veste ȘOC! Familia Regală s-a despărțit! "Pleacă"

Meghan Markle și Prințul Harry- din nou în lumina reflectoarelor după două luni de pauză

Meghan Markle, criticată aspru din cauza unui gest banal! Uite de ce a fost taxată dur!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty

1 Idee De scrub natural pentru corp cu cafea. Cea mai bună rețeta de scrub cu cafea!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri