Meghan Markle și Prințul Harry- din nou în lumina reflectoarelor după două luni de pauză


Ducii de Sussex au revenit în ochiul public, după o perioadă de două luni de vacanță. Aceștia au început anul 2020 în forță, revenind la activitățile regale pe care trebuie să le intreprindă.


In articol:

Deși Anul Nou abia a trecut și suntem doar în a opta zi din 2020, foarte multe vești rele au inundat mediul on line, motiv pentru care ne-am gândit că am putea să ne facem timp și pentru puțină pozitivitate, transmisă de nimeni alții decât Prințul Harry și Meghan Markle.

Ducele și Ducesa de Sussex și-au petrecut sărbătorile departe de restul familiei cu sânge albastru și, dacă Prințul William, Kate Middleton și copiii lor, Prințul George și Prinșesa Charlotte, s-au alăturat Reginel Elisabeta a II-a la festivitățile de sărbători, Meghan și Harry au plecat cu bebelușul lor, Archie, în Canada.

Meghan MArkle și Printul Harry
Meghan MArkle și Printul Harry

Citeste si: Micuțul Archie, TRENDSETTER la doar 8 luni!

Ieri, cei doi, au vizitat Ambasada Canadei de la Londra, pentru a le mulțumi oficial pentru o vacanță liniștită, lipsită de paparazzi și de incidente neplăcute. Cei doi zâmbeau când au intrat și era de așteptat ca primul lucru pe care cuplul îl va face în Londra, este să viziteze Ambasada Canadei. Am zis că era de așteptat acest lucru, pentru că nu mulți știu, dar cuplul regal a fost tratat exemplar. Au petrecut Revelionul într-o vilă superbă de $13 milioane.

Citeste si: Meghan Markle, gest uimitor față de un fan „îmi zâmbea și aștepta să...”

Meghan MArkle și Printul Harry
Meghan MArkle și Printul Harry

Abatere de la regalitate- discuții despre cauze de actualitate

Cei doi au mers la Ambasada Canadei pentru a vizita o galerie de artă. Janice Charette a declarat pentru o publicație celebră: „A fost o plăcere, ca de obicei, să îi primim pe Ducele și Ducesa de Sussex la Ambasada Canadei, pentru o a doua vizită în mai puțin de un an.”. „Ne bucurăm că Altețele Lor au putut să se bucure de ospitalitatea canadiană în timpul vizitei recente din Canada. Vizita lor de astăzi ne-a oferit oportunitatea de a discuta unele dintre prioritățile importante și valorile, pe măsură, pe care Canada și Altețele Lor le împărtășesc. Printre problemele pe care le-am adresat se numără obligativitatea de a continua să luptăm împotriva încălzirii globale, susținerea economică și politică a fetelor și femeilor de pretutindeni și încurajarea tinerilor și deopotrivă, a tinerilor lideri din Canada și din zona Commonwealth să se implice activ în problemele sociale, economice și ce țin de mediul înconjurător- de problemele generației lor.”

Meghan MArkle și Printul Harry
Meghan MArkle și Printul Harry

Citeste si: Meghan Markle, criticată aspru din cauza unui gest banal! Uite de ce a fost taxată dur!

Canada este o țară specială, care va avea mereu o importanță sporită atât pentru Harry cât și pentru Meghan deoarece amândoi au locuit în Canada timp de 7 ani, cât Meghan Markle juca în serialul faimos „Suits”.


Abonează-te pe

Citește și:

Micuțul Archie, TRENDSETTER la doar 8 luni!

Divorțează după 11 ani de relație!? ”Mi-a spus că nu mai are nevastă”

Meghan Markle, gest uimitor față de un fan: „Îmi zâmbea și aștepta să...”

Kate Middleton. De la ospătăriță, la viitoare regină. Cum a fost surprinsă

Meghan Markle, criticată aspru din cauza unui gest banal! Uite de ce a fost taxată dur!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Specialisti

Transferul de grăsime proprie în buze, obraji sau cearcăne, o procedură modernă! Specialistul Kfetele.ro explică!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri