Kate Middleton. De la ospătăriță, la viitoare regină. Cum a fost surprinsă


Soția prințului William, impostază inedită în public.

Mulți dintre noi am ajuns să o cunoaștem pe Kate Middleton în urma căsătoriei sale cu prințul William din anul 2011, însă înainte de a deveni ducesă, a fost o tânără normală, de rând, la fel ca noi toate.

Ne-a câștigat inimile prin ajutorul pe care l-a oferit necontenit nevoiașilor și copiilor din zonele sărace, accentul pe care îl pune pe educație și relația superbă pe care o are cu George, Louis și Charlotte.

Însă, atenție! Aceasta nu a sărit direct la rangul de Ducesă de Cambridge, ci a urcat pas cu pas scara ierarhică, iar mulți nu știu cu ce s-a ocupat aceasta înainte să facă parte din familia regală.

După o adolescență normală ce implică ieșiri în oraș, în cluburi sau la cumpărături alături de prietenele și sora sa, Pippa, aceasta a terminat Universitatea St. Andrews în Scoția, pentru a se angaja mai apoi ca vânzător de bijuterii.

Citeste si: Un nou bebeluș regal? Este însărcinată din nou Kate Middleton?

Citeste si: "Aroganță și egoism" Meghan Markle, criticată pentru aparițiile de la Wimbledon

Citeste si: Cine e femeia părăsită de Prinţul William când s-a îndrăgostit de Kate?

Ulterior, a fost ospătăriță și bucătăreasă, declarând în cadrul programului BBC „A Berry Royal Christmas”: „La Kensington Palace gătesc în fiecare zi, ţin neapărat să controlez alimentaţia copiilor mei.

Aflându-mă aici să gătesc, îmi aminteşte de vemurile studenţiei, când făceam pe cheleneriţa ”.

Să fii ducesă este un job full-time, probabil cu toții ne așteptam la asta, însă prin prisma experiențelor sale, Kate a fost mai mult decât pregătită pentru rol. Deși are o mulțime de angajați, zilele trecute a fost surprinsă în timp ce făcea singură cumpărăturile la hypermarket.

Trecutul său a fost și cel care a ajutat-o să devină ceea ce știm că este azi, viitoarea regină, a povestit despre începutul relației sale cu principele William „Ne-am cunoscut în 2001, el atunci gătea mult şi

era foarte specialist în  ragù. Acum găteşte mai puţin, dar ştie să pregătească un mic dejun excelent”.

Mamă, ducesă și implicit persoană publică, Kate Middleton a fost mereu o prezență spectaculoasă. A devenit un fashion icon, a purtat tiara prințesei Diana, a uimit milioane de spectatori cu rochia sa de mireasă și a devenit un exemplu pentru toate femeile tinere în ceea ce privește implicarea în cauzele caritabile, dar începuturile sale ca bucătăreasă, sunt la fel ca cele ale unei adolescente de rând la primul său job.

 

Soția viitorului rege, a declarat în ceea ce privește primul său loc de muncă: „Ca bucătăreasă şi chelneriţă eram o catastrofă. Odată, de exemplu, trebuia să prepar o supă de spanac, am pus-o la fiert, dar am uitat să pun capacul aşa că tot conţinutul s-a împrăştiat în toate părţile”.


Abonează-te pe

Citește și:

Avea 23 de ani şi a murit după o partidă de sex! Ce au descoperit medicii când au făcut autopsia

Unde a dispărut iubita lui Reghecampf! Antrenorul a fost surprins singur

Un nou bebeluș regal? Este însărcinată din nou Kate Middleton?

"Aroganță și egoism" Meghan Markle, criticată pentru aparițiile de la Wimbledon

Explozie de culoare, rafinament și feminitate în colecția ”Ladies Codes – love yourself”  by Gianina Ciobanu

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

CITEȘTE: Cine este DAN ȘUCU. Biografie: data nașterii, vârstă, afacere, divorț, căsătorie, copii

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri