Meghan Markle, criticată aspru din cauza unui gest banal! Uite de ce a fost taxată dur!


Meghan Markle, criticată aspru din cauza unui gest banal! Uite de ce a fost taxată dur!

Ducesa de Sussex le-a câştigat simpatia şi dragostea britanicilor, iar aspectele care nu o recomandau pentru poziţia pe care o are acum în sânul Casei Windsor sunt exact cele pe care oamenii la apreciază cel mai mult.

Stilul ei relaxat, modestia, independeţa si atitudinea de fată din popor au propulsat-o în topul celor mai iubite persoane din Casa Regală a Marii Britanii.

Meghan Markle, criticată aspru din cauza unui gest banal! Specialiştii au fost sideraţi!

Citeste si: "Aroganță și egoism" Meghan Markle, criticată pentru aparițiile de la Wimbledon

Ei bine, conservatorii care ţin foarte mult la etichetă o critică însă aspru pe frumoasa Meghan de fiecare dată când aceasta încalcă regulile, ultimul "derapaj" al tinerei fiind taxat dur.

Iar aici ne referim la un gest banal, pe care oamenii obişnuiţi nu l-ar fi remarcat niciodată. Ce a "îndrăznit" să facă soţia Prinţului Harry? Ei bine, şi-a deschis şi şi-a închis singură portiera maşinii, gest nepermis pentru o doamnă cu statutul ei.

Citeste si: Meghan Markle, umilită de britanici. A fost aspru criticată pentru felul în care își ține fiul în brațe. Ce au putut să-i zică

Specialiştii în codul de etichetă al Casei Regale britanice au fost de-a dreptul sideraţi şi revoltaţi de gestul acesta pe care l-au numit "gafă monumentală".


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Hot

Ce spune Alex Bobicioiu despre tânăra care a făcut videochat! ”Ea este fată bună, dar nu pentru a fi iubită. Nu m-aș mai întoarce la ea niciodată”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri