Jennifer Lopez și Shakira, spectacol la a doua tinerețe! Premieră la Super Bowl!


Cântărețele Jennifer Lopez și Shakira au susținut un spectacol incendiar, în pauza de la Super Bowl, devenind astfel primele staruri latino care au cântat în pauza finalei. Nu doar că cele două arată la fel ca acum 15 ani și sunt un exemplu pentru toate femeile de 50, respectiv 43 de ani, dar acestea sunt reprezentarea clară a unei diversități culturale, mai mult decât necesară, în spațiul SUA.


In articol:

Cele două artiste latino au avut grijă ca pauza finalei Super Bowl să fie un show de zile mari.

Nu numai că nu arată faptul că sunt la a doua tinerețe, având 50 și 43 de ani, dar Jennifer Lopez și Shakira sunt două dintre reprezentantele culturii latino prezentă în SUA. De asemenea, acestea au marcat un moment istoric prin faptul că sunt primele soliste de origine latino care au cântat în cadrul finalei Super Bowl, urmărită de miliarde de telespectatori și spectatori

Citeste si: Ele sunt vedetele care, la peste 50 de ani, arată INCREDIBIL! Parcă ar avea jumătate din vârsta reală!

A împlinit 43 de ani fix în ziua Super Bowl-ului!

Shakira, artista de origine columbiană, este cea care a deschis spectacolul, în cadrul căruia a marcat și împlinirea frumoasei vârste de 43 ani. Aceasta a interpretat unele din hit-urile care au consacrat-o, cum ar fi „She Wolf”, ”Whenever, wherever” și „Hips Don’t Lie” acompaniate, în mod evident, de mișcările de dans care au făcut înconjurul globului, prin videoclipurile sale. Mai mult decât atât, Shakira a cântat inclusiv un cover de la piesa „I Like It”, alături de Bad Bunny, rapper-ul latino care a urcat alături de aceasta pe scenă. Este de remarcat faptul că invitații ambelor artiste au fost și ei de origine latino, fapt ce indică necesitatea multiculturalității pe care președintele Trump încearcă să o elimine, prin politicile sale.

Jennifer Lopez și Shakira, spectacol incendiar la 50 și 43 de ani
Jennifer Lopez și Shakira, spectacol incendiar la 50 și 43 de ani

Jennifer Lopez- formă fizică de zile mari și dans la bară la FABULOASA vârstă de 50 de ani!

Recitalul Shakirei a fost continuat de Jennifer Lopez care și-a făcut intrarea pe o bară de dans, arătându-și nu doar corpul perfect sulptat, dar și talentul de a dansa la bară, dobândit la filmările peliculei „Hustlers”. Jennifer Lopez a început spectacolul cu melodia „Jenny from the Block”, hit care a consacrat-o și a propulsat-o în top-urile celor mai bine cotate artiste, mai ales de origine latino.

Jennifer Lopez și Shakira, spectacol incendiar la 50 și 43 de ani
Jennifer Lopez și Shakira, spectacol incendiar la 50 și 43 de ani

Citeste si: VIDEO show-ul incendiar pe care Katy Perry l-a facut la Super Bowl! Lenny Kravitz a aparut cu chitara langa ea pe scena!

Moment emoționant- Jennifer Lopez a cântat alături de fiica sa, în fața a miliarde de telespectatori

Unul dintre momentele omniprezente astăzi, pe social media, a fost recitalul lui Jennifer Lopez alături de fiica sa, Emme, în vârstă de doar 11 ani. Aceasta a cântat alături de mama sa hit-ul „Let’s Get Loud”, iar Shakira le-a însoțit în interpretarea faimoasei melodii, imnului campionatului de fotbal, „Waka Waka”.

Jennifer Lopez și Shakira, spectacol incendiar la 50 și 43 de ani
Jennifer Lopez și Shakira, spectacol incendiar la 50 și 43 de ani

Mai mult decât atât, acest moment emoționant a avut și o componentă politică, un mesaj pentru toți cetățenii de origine latină de pe teritoriul SUA. Emme a interpretat melodia „Born in the USA”, iar Jennifer Lopez a purtat pe umeri steagul portorican pentru a blama conducerea lui Trump și faptul că administrația sa nu a ajutat sub nici o formă insula, după ce a fost lovită de două uragane în decursul aceluiași an.

Citeste si: Shakira este însărcinată? Cum a apărut pe scenă, la ultimul concert

Cele două soliste susțin cultura latină, Shakira avâmnd rădăcini columbiene, iar Jennifer Lopez puertoricane, iar cele două au militat mereu pentru drepturile persoanelor de aceleași origini. Mai mult decât atât,  pentru patria mamă Jennifer Lopez a realizat donații considerabile, însumând peste un milion de dolari.


Abonează-te pe

Citește și:

Ţinute fabuloase la premiile Grammy 2020! A fost spectacol pe covorul roşu!

ȘOC! Andreea Mantea și fiul ei au fost BĂTUȚI! Detalii îngrozitoare

Bârfim puţin, kfetele! Jennifer Lopez a refuzat un rol nominalizat la OSCAR, iar Vanessa Hudgens și Austin Butler şi-au spus "ADIO!"

Ele sunt vedetele care, la peste 50 de ani, arată INCREDIBIL! Parcă ar avea jumătate din vârsta reală!

Beyonce, ținută de SENZAȚIE la Globurile de Aur. Decolteul cântăreței a fost atracția serii


DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

CELEBRITATE: Cine a fost Marilyn Monroe. Data nașterii, căsătorii, moarte

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri