Confesiuni intime: "Amanta mea face lucruri în pat pe care soția mea nu și le-ar fi dorit vreodată. Într-o zi, soția mea s-a uitat în mesajele. Apoi a făcut ceva neașteptat. Nu cred că trăiesc așa ceva"


Un bărbat cere sfatul specialistei în relații de la The Sun.

Confesiunile unui bărbat

"Amanta mea face lucruri în pat pe care soția mea nu si le-ar fi dorit vreodată. Am lăsat totul pentru ea, dar ea s-a hotărât să se întoarcă la soțul ei. Suntem amândoi căsătoriți cu copii. Eu am 39 de ani, iar ea are 29 de ani.

sex cu amanta

Aventura noastră a început acum doi ani și ne-am întâlnit odată la fiecare două săptămâni. La început am ezitat. Nu am avut o aventură înainte, dar cum soția mea nu era foarte entuziasmată de sex, am hotărât să caut asta în altă parte. Spre deosebire de soție, amanta era foarte entuziasmată să facă dragoste cu mine.

Citeste si: NUNTĂ MARE în showbiz! O celebra artista, pregătiri intense pentru cele DOUĂ NUNȚI ”Sunt bucuroasă că mi-am găsit rochia visurilor mele”

Citeste si: HOROSCOP, cu Minerva pentru luna iunie. Taurii merg prin întuneric, Racii au o lună tare încărcată din punct de vedere personal

Citeste si: "Am 39 de ani, m-am îmbătat la petrecerea logodnicei mele, dar am observat că fiica ei se uită ciudat la mine. Am aţipit pe o canapea şi m-am trezit simțind ceva bizar. A fost ireal. Când am dat pătura la o parte, m-am îngrozit. E o fantezie, e un coșmar"

Într-o zi, din păcate, soția mi-a găsit mesajele cu iubita, Și l-a sunat pe soțul acesteia. Atunci, m-am mutat de acasă si am sperat că amanta va veni cu mine însă nu s-a întâmplat aȘa.

Mi-a spus că vrea să repare relația cu soțul ei, și-a schimbat numărul de telefon si adresa de email. M-am mutat înapoi cu soția și fata mea, dar nu este locul în care vreau să fiu. Amanta este iubirea vieții mele și vreau să fiu cu ea!"

Citește continuarea pe Antena3.ro.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

O elevă de 17 ani din Prahova a dispărut pe drumul dintre liceu și casă. Ce le-a spus părinților

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Hot

Parteneri