7 femei dezvăluie cum a fost prima întâlnire cu sexul oral


7 femei dezvăluie cum a fost prima întâlnire cu sexul oral

O utilizatoare a platformei Reddit a lansat o întrebare, pe cât de îndrăzneaţă, pe atât de folositoare celor care vor să treacă la următorul nivel al vieţii lor sexuale. Mai exact, aceasta a întrebat celelalte utilizatoare cum a fost prima dată când au făcut sex oral, iar femeile, sub protecţia anonimatului, au oferit cele mai sincere şi şocante răspunsuri.


In articol:

7 femei au raspuns

„A fost incredibil! Aveam 18 ani şi tipul n-a vrut să mă creadă că a fost pentru prima dată. M-am îndrăgostit în ziua aceea (de sexul oral, nu de tip).”

„A fost o experienţă confuză şi tristă. Băiatul a adormit. Stătea întins în patul meu şi am început să fac sex oral.

La un moment dat respiraţia sa a devenit prea ritmică şi atunci am observat că a adormit. Mi-a spus că era doar foarte relaxant, dar cred că nu a vrut să mă supere. Acum, însă, sunt mult mai pricepută.”

„Aveam 15 ani şi s-a întâmplat cu prietenul meu de atunci. Băusem puţin, dar nu-mi mai amintesc ce a dus la asta. Ţin minte că în timp ce făceam asta mă gândeam că nu e deloc cum îmi imaginam.

Una peste alta, nu a fost o experienţă rea, doar una confuză.”

Citeste si: Trucuri de sex oral pe care orice bărbat vrea să le încerci de VALENTINE'S DAY! Aşa îl faci pe el fericit, dar o să-ţi placă şi ţie

„Povestea mea e interesantă. Aveam 15 ani şi am cumpărat, împreună cu prietena mea cea mai bună şi fratele ei, nişte vodkă.

Eram toţi destul de beţi când le-am spus că eram virgină. În cele din urmă m-au convins că trebuie să învăţ să fac sex oral, astfel că fratele ei mi-a explicat pas cu pas ce să fac. A fost foarte ciudat.”

„Mirosea a urină şi m-a durut falca îngrozitor de la cât am ţinut gura deschisă. Deloc distractiv. Iar la final, aproape am vomitat.”

„Nu am putut să mă bucur deloc de prima experienţă fiindcă îmi era foarte teamă să nu îl muşc.

Am gura mică şi dinţii ascuţiţi. Cred că l-am zgâriat puţin, dar, una peste alta, i-a plăcut.”

„Eu am fost una din fetele acelea din liceu care spuneau că nu vor face sex oral niciodată. Genul „nu mă pun în genunchi pentru nici un bărbat”. Dar apoi am început să fac sex cu bărbatul care ulterior mi-a devenit soţ şi într-o zi pur şi simplu a venit de la sine. Aşa că de atunci am început să fac sex oral.”

Continuarea AICI. 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Masturbarea: de ce plăcerea e diferită şi cum afectează viaţa sexuală

Se leagă o idilă? Anca Țurcașiu, întâlnire misterioasă cu un bărbat celebru din România!

Florin Busuioc a mărturisit de ce nu mai prezintă rubrica Meteo

Dieta DASH, cea mai eficientă dietă din lume

CITEȘTE: 6 Idei de mâncare sănătoasă la birou


DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

DESCOPERĂ: Rugăciune pentru a rămâne însărcinată

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Hot
Parteneri