Un profesor din Paşcani i-a cerut elevei sale sa faca sex cu el: „Eram hiperexcitat”. Cum a umilit-o pe tânără în sala de judecată


Un profesor judecat pentru hărţuire după ce a încercat să convingă o elevă să facă sex cu el a continuat să o umilească pe tânără inclusiv în faţa judecătorilor.


In articol:

Atunci când a fost întrebat de magistraţi de ce şi-a hărţuit eleva, Petrică Angheluş a răspuns: „Eram hiperexcitat“ 

Profesorul a adus martori care au discreditat-o pe victimă, chiar în sala de judecată.

„Eleva a fost victimă a lipsei de empatie şi a lipsei de valori morale care caracterizează tot mai des societatea actuală, în cadrul căreia viaţa sexuală incluzând abordarea unei persoane sunt duse la paroxism şi justificabile oricum, inclusiv prin invocarea unei stări de hiperexcitabilitate, aşa cum a făcut-o inculpatul“, e concluzia judecătorilor, care l-au condamnat pe profesor la trei luni de închisoare cu suspendare.

Citeste si: A înviat la propria înmormântare şi a început să strige: "Părinte, părinte, vino încoace! Cu sfinţia ta am treabă"

Citeste si: Cum se prepari cel mai delicios PROFITEROL! Încearcă această reţetă simplă şi sigur te vei îndrăgosti de acest desert

Cum s-a petrecut totul

Petrică Angheluş are 61 de ani şi este profesor de sport la Colegiul „Mihail Sado­veanu“ din Paşcani. Acesta a fost judecat pentru hărţuire a unei foste eleve de-a colegiului, care în vara anului trecut a absolvit liceul şi a promovat examenul de bacalaureat cu nota 7,86.

Se pare că Petrică Angheluş a aflat „din zvon public“ că o elevă de clasa a XI-a, originară din Republica Moldova, ar întreţine raporturi sexuale cu diverşi bărbaţi, dar potrivit judecătorului, „informaţiile“ profesorului nu ar fi fost adevărate, eleva primind caracterizări bune chiar din partea propriilor profesori.

Petrică Angheluş a obţinut numărul de telefon al elevei A.O. de la un coleg de internat de-al acesteia. Pe 14 martie 2017, profesorul a sunat-o pentru prima dată pe elevă. S-a recomandat a fi un colaborator al Mossadului, SIAS, KGB şi i-a propus adolescentei să se întâlnească cu el la un ceai deoarece îi este dragă şi doreşte să îi ofere cadou „un puloveraş, un ceva, un bănuţ“ întrucât ştie că elevei „îi place viaţa… care... e făcută să fie trăită“. Eleva l-a refuzat pe interlocutor, recunoscând, după voce, că e profesorul său de sport. Conform propriei declaraţii date în instanţă, profesorul era „hiperexcitat“ şi, în aceeaşi zi, a sunat-o din nou pe elevă, de acea dată jignind-o.

Sursa: ziaruldeiasi.ro


Abonează-te pe

Citește și:

Ultimele informaţii despre Rona Hartner! Cum se simte artista

Tragedie la Casa Regală! Meghan Markle a pierdut copilul

Cum să prepari în 20 de minute prăjitura în trei straturi, fără coacere. Nu se compară cu niciun desert

Cum se prepari cel mai delicios PROFITEROL! Încearcă această reţetă simplă şi sigur te vei îndrăgosti de acest desert

Începe programul "Rabla pentru electrocasnice"! Când îți poți schimba televizorul?

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic vineri, 27 noiembrie 2020! Nativii zodiei Berbec au admiratori secreți!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Hot
Parteneri