Scandal monstru la hotel! Roxana şi Turcu s-ar fi bătut şi ar fi intervenit Poliţia!


Scandal monstru la hotel! Roxana şi Turcu s-ar fi bătut şi ar fi intervenit Poliţia!


In articol:

Roxana şi Turcu au avut o relaţie cu năbădăi, cu multe tensiuni, scandaluri şi chiar episoade cu violenţă fizică, dar cu toate acestea păreau de nedespărţit.

Ei bine, se pare însă că, de aceasta dată, povestea de dragostei chiar s-a încheiat definitiv, după cum a povestit şi Roxana, pe instagram, dar şi pe vlog-ul ei în urmă cu câteva zile.

" Vă spun încă o dată, dragii mei, că nu mai sunt cu Turcu de o lună şi jumătate. Nu mai formăm un cuplu. Au fost discuţii aprinse între noi şi am decis să punem punct", a declarat frumoasa şatenă.

Citeste si: Scandal la Puterea Dragostei! Cătălin a sărit să-l ia la bătaie pe Livian: „Vino afară! Dacă nu, îți...”

Livian, tânărul cu care Roxana şi Turcu au avut "meciuri" serioase în casa Puterea Dragostei susţine însă că "discuţiile aprinse" despre care vorbeşte protagonista noastră ar fi, de fapt, bătăi în toată regula.

Scandal monstru la hotel! "Sincer eu nu am cum să spun cuvinte urâte la adresa lor, că se merită unul pe celălalt"

Mai mult decât atât, fiul lui Nelson Mondialu' susţine că ultimul scandal dintre foştii concurenţi de la Puterea Dragostei ar fi fost încheiat de...forţele de ordine.

" Aţi auzit ce s-a întâmplat la hotel? Turcu i-a dat cu scaunul în cap Roxanei, iar ea nu ştiu ce schemă i-a făcut. Am auzit că până la urmă i-a separat Poliţia. Sincer eu nu am cum să spun cuvinte urâte la adresa lor, că se merită unul pe celălalt", a povestit Livian pe vlog-ul său în urmă cu puţin timp.

Citeste si: Livian a umilit-o pe Bianca în faţa tuturor! "Te-am părăsit, nu te mai vreau"


Andy şi Cătălin l-au jignit în ultimul hal pe Livian! Au folosit un limbaj incalificabil când au vorbit despre îndrăgitul concurent

"Sergio Stefano a aruncat bomba în casa „Puterea Dragostei”. Concurentul a făcut publice zeci de înregistrări între Andy Adetu și Cătălin Nițescu, în care aduceau jigniri și critici colegilor din emisiune. „El ne zicea dacă avem noi probleme pe aici? Băga-mi-aș**** în neamu' lor de c....! Și ei sunt șmecheri, niște c...., niște bufnițe. El face glume și râde singur ca prostul. Mi-a zis o gagică să nu-l bați Cătăline pe Livian că e fată, ăla trebuie să se bată cu o fată...Limbian, libidinosul de Libidian. Mă fac de râs dacă-i dau două palme lui Livian. Băga-mi-aș**** în tact-u, în sărăcia voastră și în toți livienii voștri. Abia aștep să ies din casă să-i dau telefon lu Nelson. Ăla îl injură pe fiul lui să mai facă și el bani. Poate dau un telefon și mă duc peste Nelson Mondialu la Cluj și peste Limbian, niște c....! Trepăduși! ” a transmis Cătălin de la „Puterea Dragostei”.


Abonează-te pe

Citește și:

CALCULEAZĂ: Numarul destinului. Cifra destinului in numerologie

Nimeni nu bănuia ASTA! Ce secret teribil s-a aflat despre Mihaela Bilic

RALUKA: Cine este celebra artistă. Biografie: nume real, data naşterii, cine este iubitul ei, carieră

DESCOPERĂ: Forma de migdală pentru unghii. Cum se obține, cum se întreține și ce modele de manichiură ți se potrivesc

CITEȘTE: 4 modele de tunsori pentru fața rotundă. Ce ți se potrivește și ce nu


DISTRIBUIE
acest articol

Horoscopul saptamanii

CITEȘTE: Horoscop rune 18 - 24 octombrie 2021. O zodie poate primi o cerere în căsătorie!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Hot
Parteneri