Povestea cutremurătoare a unei femei care s-a născut cu două vagine: "Unii bărbaţi făceau sex cu mine doar ca să se laude"


Povestea cutremurătoare a unei femei care s-a născut cu două vagine:

O femeie, care s-a născut cu două vagine, dezvăluie într-un documentar la postul britanic BBC3 greutăţile cu care se confruntă din cauza aceste afecţiuni rare, inclusiv perioadele de menstruaţie mult mai lungi şi numeroasele sarcini pierdute.

Nici îşi dezvăluie povestea în documentarul „Femeia cu două vagine" de la BBC3 şi susţine că partidele de sex o făceau să se simtă o „ciudată a naturii", pentru că bărbaţii nu se simt prea confortabil să facă amor cu o femeie cu două vagine.

„Unii bărbaţii se culcau cu mine doar ca să se laude. Eram ca un trofeu când aflau de anomalia mea ca să zică că au făcut sex cu o fată cu două vagine.

Mă simţeam ca o creatură ciudată a naturii", povesteşte tânăra. Această boală a făcut-o să se simtă atât de tristă, încât voia, la un moment dat, să facă şi o histerectomie.

Femeia susţine că prima dată a aflat de această anomalie când avea 17 ani.

„La început ştiam că ceva nu e în regulă când eram adolescentă pentru că ciclul menstrual dura mai mult decât trebuia.

Durerea era îngrozitoare şi în timpul ciclului, nu puteam să funcţionez în nici un fel. Doctorul meu mi-a spus că am două utere, două vagine şi două coluri uterine.

Au fost perioade în care am fost nevoită să port pamperşi pentru adulţi, pentru că tampoanele şi absorbantele nu mai erau eficiente", spune femeia.

A aflat de această afecţiune la 17 ani

„Această afecţiune mi-a afectat sever viaţa, în special relaţiile cu prietenii mei şi cu iubiţii”, a mai adăugat aceasta.

Nicci a început un tratament bazat pe hormoni, la recomandarea medicului, însă acesta nu a avut rezultatele dorite, ci din contră din cauza lor menstruaţiile începuseră să dureze câte patru săptămâni.

În cele din urmă, ea şi-a acceptat afecţiunea, şi acum este măritată cu un bărbat pe nume, Andype care l-a cunsocut în urmă cu 19 ani.

Aceasta susţine că a încercat de câteva ori să devină mamă, însă până acum a pierdut sarcina de trei ori.

Mai mult, o altă britanică, în vârstă de 34 de ani, Claire Wright, care a descoperit că are aceeaşi afecţiune ca Nicci, după 26 de ani de dureri de stomac, a reuşit să devină mama a doi copii.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii susţin că aproximativ una din 3.000 de femei din întreaga lume sunt afectată de această afecţiune, care are loc în momentul în care uterul femeii nu reuşeşte să se dezvolte corect în timpul sarcinii, născându-se astfel cu două vagine, două utere şi două coluri uterine.


Abonează-te pe

Citește și:

Foarte tare! Aspirina te scapa de problemele din zona intima! Uite cum sa o folosesti!

Previziuni șocante! Ce vor păți, în curând, Prințul Harry și Meghan Markle

14 vedete care suferă de boli cu transmitere sexuală. Le vezi mereu la TV, dar nu iti imaginezi ce fac în dormitor

Pozițiile sexuale mai bune ca mersul la sală! Garantează orgasmul simultan

Jessie Cave este însărcinată din nou! Actrița din Harry Potter va deveni mămică pentru a patra oară


DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Adina Halas a spus totul! Ce i-a cumpărat George Burcea iubitei lui, Viviana Sposub: „ Cea mai tare informație ever”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Hot
Parteneri