Poveste reală: "La numai 14 ani, când colegele mele de şcoală intrau la liceu, eu eram vândută ca o bucată de carne"


Deşi am numai 25 de ani pot spune că până acum am trăit cât pentru două-trei vieţi. La numai 14 ani, când colegele mele de şcoală intrau la liceu, eu eram vândută ca o bucată de carne pe piaţa din Italia, unde plecasem încrezătoare că o să-i cuceresc pe italieni cu picioarele mele frumoase.


In articol:

Povestea cumplită a Roxanei

La numai 14 ani, când colegele mele de şcoală intrau la liceu, eu eram vândută ca o bucată de carne pe piaţa din Italia, unde plecasem încrezătoare că o să-i cuceresc pe italieni cu picioarele mele frumoase. Picioare care ştiau cel mai bine să danseze, nu să se desfacă în aşteptarea clientului. Dar n-am dansat nici măcar o noapte în Italia, acolo unde plecasem cu un tip, din dragoste.

El a fost primul meu bărbat, iubit şi trădător. După el le-am pierdut şirul, şi sincer nici n-aş vrea să mi-l amintesc.

Marturii din Iad! Povestea adevarata a Roxanei S. "La numai 14 ani, eu eram vândută ca o bucată de carne pe piaţa din Italia. Eram obligată să întreţin relaţii intime până la epuizare..."

Citeste si: Mărturiile cumplite ale canibalilor care au îngrozit România modernă: „Îmi place să le mănânc sânii“

Citeste si: HOROSCOP VARĂ 2019. Urmează o vară de PENITENŢĂ pentru trei zodii. Vor plăti pentru păcatele lor

Citeste si: Zora, fetiţa lui Vladimir Drăghia. a crescut şi este SUPERBĂ! Noile imagini cu ea au primit zeci de mii de LIKE-uri! Câştigătorul primului sezon al competiţiei Exatlon, mărturisire sinceră: "E un copil a cărui creștere nu este ușoară"

 

De fapt multă vreme după ce m-am întors, principala mea preocupare a fost să uit. Să îmi ocup mintea cu orice altceva ca să pot uita prin ce am trecut timp de cinci ani acolo. Nu de puţine ori mi-am dorit să fi murit mult mai devreme, în primii ani din ăia cinci. Dar pentru că un consilier din organizaţia care m-a ajutat să scap de acolo şi să mă întorc acasă mi-a spus odată că numai cei puternici ajung departe, migrează, înving, am ales să fiu dintre cei puternici.

Dacă tot m-am numărat, fără voia mea, în statisticile internaţionale ale traficului de carne vie, atât puteam să fac din proprie voinţă: să supravieţuiesc şi să îmi refac viaţa.

 

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

O fetiță, în vârstă de 11 ani, s-a stins din viaţă din cauza pastei de dinți: "Buzele ei s-au făcut albastre"

Andra este DĂRÂMATĂ! A spus tot adevărul despre SARCINĂ. Nicio femeie nu vrea să audă asta

HOROSCOP Cassandra pentru săptămâna 13-19 mai. Berbecii își accelerează ritmul vieții, Racii primesc greu finanțări

Zora, fetiţa lui Vladimir Drăghia. a crescut şi este SUPERBĂ! Noile imagini cu ea au primit zeci de mii de LIKE-uri! Câştigătorul primului sezon al competiţiei Exatlon,...

Horoscop zilnic duminică, 7 martie 2021! Află ce zodie începe o nouă relație de cuplu!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic luni, 8 martie 2021! Află ce zodie este invitată la o cină romantică de Ziua Femeii!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Hot
Parteneri