Mărturisirile uimitoare ale unei bunicuțe de 82 de ani care face amor de trei ori pe săptămână: ”Niciun bărbat nu m-a refuzat!”


O femeie în vârstă de 82 de ani a reușit să ”spargă” orice tipare.


In articol:

În timp ce bunicuțele de vârsta ei tricotează, ea își dă întâlniri folosindu-se de aplicația Tinder și face sex de cel puțin trei ori pe săptămână, după cum a mărturisit chiar ea.

Mărturisirile uimitoare ale unei bunicuțe de 82 de ani care face amor de trei ori pe săptămână: ”Niciun bărbat nu m-a refuzat!”

Hattie Retroage are 82 de ani, este din New York și are doi copii și trei nepoți. Este singură de 35 de ani, de când a divorțat, însă asta n-o împiedică să aibă o viață sexuală activă.

Astfel, în cadrul unui interviu pentru Femail, aceasta a mărturisit că se bucură din plin de nopțile fierbinți petrecute în compania bărbaților, pe care-i alege pe sprânceană. Mai exact, niciodată nu iese cu bărbați sub 50 de ani și spune că niciodată n-a fost refuzată de bărbați tineri.

Citeste si: Povestea neștiută a Zinei Dumitrescu. A fost căsătorită de trei ori şi a refuzat-o pe Elena Ceauşescu

”N-am întâlnit un bărbat căruia să nu-i placă să facă amor cu mine. Le spun în avans că mă întâlnesc cu ei să văd dacă apare acea ”chimie”. Mergem să bem ceva și dacă există acea ”chimie, mergem la mine acasă. În caz contrar, fiecare pleacă pe drumul lui.”, povestește femeia.

Femeia în vârstă de 82 de ani, care a început să lucreze ca dansatoare, iar acum este scriitoare și consilier de viață, a mărturisit că a trecut printr-un divorț dureros, în 1984, iar de atunci nu și-a mai dorit o relație serioasă.

Mărturisirile uimitoare ale unei bunicuțe de 82 de ani care face amor de trei ori pe săptămână

Citeste si: Se pregătea să nască prin cezariană, dar a aflat o veste cumplită: embolie cu lichid amniotic! Din păcate, femeia a murit la scurt timp după naştere

Ba mai mult, ea a mărturisit că la un moment dat a pus anunț că vrea să-și dea întâlniri cu bărbați mai tineri de 35 de ani și a fost bombardată de cereri, fiind considerată foarte atractivă.

femeie de 82 de ani

De asemenea, ea susține că pentru a avea o viață intimă împlinită este important să-ți iubești corpul. Recunoaște, de asemenea, că se uită frecvent la filme porno, pentru a-și dezvolta sexualitatea.

sursa: a1.ro


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscopul saptamanii

Horoscop rune 13 - 20 iulie 2020 cu Mihai Voropchievici. O zodie poate pierde totul

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Hot
Parteneri