Îşi dorea mai multă pasiune în relație, așa că a pus în practică un joc erotic extrem. Într-o zi, tânăra a venit cu un pistol. E cutremurător ce a urmat. Anchetatorii s-au crucit


Ca sa reaprindă flacăra pasiunii în relaţie, multe cupluri apelează la metode periculoase.

O tânără, în vârstă de 24 de ani, a murit în urma unui joc erotic extrem. Aceasta s-a stins din viaţă, din cauză că partenerii au ales să introducă în scenariul sexual un pistol. Aceasta a fost găsită moartă chiar în locuința iubitului ei, din Florida, scrie thesun.co.uk.

Citeste si: Adina, ex-Heaven, mărturisiri cu lacrimi în ochi despre sarcină: "Anul trecut mi-a fost extirpat ovarul pentru că aveam tumoră, acum sunt însărcinată"! A dezvăluit numele copilului

joc erotic

Ce au descoperit anchetatorii

Paloma Williams a fost împușcată în piept cu o armă pe care, conform informațiilor furnizate de anchetatori, tocmai ea ar fi adăugat-o în joc. Iubitul fetei a declarat în fața polițiștilor că ea a fost cea care a ridicat siguranța armei, iar pistolul s-a descărcat. Anchetatorii sunt sceptici şi nu exclud ipoteza unei crime. 

Sursă: Antena3.ro

DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Povestea fetei de la țară cu 10 absolut la Evaluarea Națională. „Tot timpul mi-am dorit să merg la mare, dar dacă nu s-a putut... O să merg într-o bună zi”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Hot

Parteneri