Fetişuri sexuale în funcţie de zodie. Ce le place nativilor în pat


Fetişuri sexuale în funcţie de zodie. Ce le place nativilor în pat

Dacă ai un iubit sau o iubită nouă şi vrei să o impresionezi plăcut în pat, ai nimerit unde trebuie!

Îţi prezentăm mai jos o serie de fetişuri sexuale în funcţie de zodie:

Fetişuri sexuale în funcţie de zodie- Berbec

Berbecilor le place sexul pasional, sălbatic, cu respiraţii profunde şi orgasme dintre cele mai explozive. Chiar dacă totul se întâmplă pe repede-înainte şi nu excelează la capitolul răbdare, vor tot, dar TOT tacâmul. Sunt mari amatori ai sexului oral pe care îl oferă fără reţineri atâta timp cât îl primesc şi ei, mai ales atunci când vine de la un partener experimentat.

Atât bărbaţii, cât şi femeile sunt în goana după adrenalină şi nu se dau în lături de la cele mai îndrăzneţe metode de satisfacere a dorinţelor. Printre fanteziile acestor nativi se numără sexul în timp ce sunt priviţi sau partidele zdravene de la 5 dimineaţa. Ce mod mai bun de a începe ziua ar putea exista?

Citeste si: Horoscop special Mariana Cojocaru: Femeile lui Dumnezeu în 2019! Ele sunt protejate și au lumea la picioare

Fetişuri sexuale în funcţie de zodie- Taur

Oricât de cuminţei ar putea părea taurii în viaţa de zi cu zi, atunci când ajung între aşternuturi le cam piere timiditatea. Atât de mult, încât n-ar zice “NU” unui “ménage a trois”. Fanteziile lor sexuale se învârt în jurul partidelor cu mai mulţi parteneri, cel puţin doi. Şi da, ne referim atât la bărbaţi, cât şi la femei.

Dacă vrei să ajungi în pat cu un nativ taur, te sfătuim să arunci prejudecăţile la coşul de gunoi şi să nu ratezi nici măcar un punct sensibil, mai ales muşcăturile sexy de pe gât. Crede-ne, ai liber să te dezlănţui! Nimeni nu te va judeca.

Fetişuri sexuale în funcţie de zodie- Gemeni

Chiar dacă majoritatea gemenilor îşi încep seria partidelor sexuale într-un mod cel puţin conservator, tot ce au nevoie ca să dea frâu liber fanteziilor este un partener fără limite.

Dacă au norocul ăsta, obiceiurile lor amoroase se vor schimba categoric, vor vrea din ce în ce mai mult, iar fetişurile lor vor ieşi uşor, uşor la iveală din colţul unde au fost ţinute sub lacăt. Printre gândurile lor ascunse se numără tehnicile de bondage, sexul cu mai mulţi parteneri, bărbaţii adoră să privească două femei care se satisfac una pe cealalată, iar femeile sunt înnebunite după jucăriile erotice şi după sexul la viteză.


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop special Mariana Cojocaru: Femeile lui Dumnezeu în 2019! Ele sunt protejate și au lumea la picioare

Ți se rupe sufletul! Ce a pățit soția lui Benone Sinulescu după moartea artistului

Cea mai DIFICILĂ lună din 2019 în funcţie de zodie. Când vei avea numai necazuri

HOROSCOP. Astrologul vedetelor, profeții pentru 2019. Berbecii sunt cuprinși de temeri, Scorpionii termină brusc o relație

HOROSCOP 2019. Previziuni complete pentru toate zodiile - Viața Balanțelor se transformă


DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Transportul către superbul Istanbul, mai accesibil şi confortabil ca oricând. Cât costă biletul unei curse din Bucureşti

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Hot
Parteneri