Dezvăluiri fără perdea despre sexul oral. 7 femei dezvăluie cum a fost prima lor experienţă: "Mă durea falca, dar..."


Dezvăluiri fără perdea despre sexul oral. 7 femei dezvăluie cum a fost prima lor experienţă:

O utilizatoare a platformei Reddit a lansat o întrebare, pe cât de îndrăzneaţă, pe atât de folositoare celor care vor să treacă la următorul nivel al vieţii lor sexuale.


In articol:

Mai exact, aceasta a întrebat celelalte utilizatoare cum a fost prima dată când au făcut sex oral, iar femeile, sub protecţia anonimatului, au oferit cele mai sincere şi şocante răspunsuri.

7 femei au raspuns

„A fost incredibil! Aveam 18 ani şi tipul n-a vrut să mă creadă că a fost pentru prima dată. M-am îndrăgostit în ziua aceea (de sexul oral, nu de tip).”

„A fost o experienţă confuză şi tristă. Băiatul a adormit. Stătea întins în patul meu şi am început să fac sex oral. La un moment dat respiraţia sa a devenit prea ritmică şi atunci am observat că a adormit. Mi-a spus că era doar foarte relaxant, dar cred că nu a vrut să mă supere. Acum, însă, sunt mult mai pricepută.”

„Aveam 15 ani şi s-a întâmplat cu prietenul meu de atunci. Băusem puţin, dar nu-mi mai amintesc ce a dus la asta. Ţin minte că în timp ce făceam asta mă gândeam că nu e deloc cum îmi imaginam. Una peste alta, nu a fost o experienţă rea, doar una confuză.”

Citeste si: Sex oral pentru ea: Învaţă-l să te satisfacă! 8 tehnici sublime

Citeste si: Top 10 cele mai stupide invitaţii la sex… de la flori ofilite la bomboane de ciocolată

Citeste si: 7 motive sanatoase sa faci sex chiar acum

„Povestea mea e interesantă. Aveam 15 ani şi am cumpărat, împreună cu prietena mea cea mai bună şi fratele ei, nişte vodkă. Eram toţi destul de beţi când le-am spus că eram virgină.

În cele din urmă m-au convins că trebuie să învăţ să fac sex oral, astfel că fratele ei mi-a explicat pas cu pas ce să fac. A fost foarte ciudat.”

„Mirosea a urină şi m-a durut falca îngrozitor de la cât am ţinut gura deschisă. Deloc distractiv. Iar la final, aproape am vomitat.”

„Nu am putut să mă bucur deloc de prima experienţă fiindcă îmi era foarte teamă să nu îl muşc. Am gura mică şi dinţii ascuţiţi. Cred că l-am zgâriat puţin, dar, una peste alta, i-a plăcut.”

„Eu am fost una din fetele acelea din liceu care spuneau că nu vor face sex oral niciodată. Genul „nu mă pun în genunchi pentru nici un bărbat”. Dar apoi am început să fac sex cu bărbatul care ulterior mi-a devenit soţ şi într-o zi pur şi simplu a venit de la sine. Aşa că de atunci am început să fac sex oral.”

 


Abonează-te pe

Citește și:

Sex oral pentru ea: Învaţă-l să te satisfacă! 8 tehnici sublime

Banii le aduc fericirea! Ce a primit Andra de la Măruță, unele femei doar visează!

7 Motive pentru care femeile puternice sunt singure

Când îi faci sex oral, te doare maxilarul? Cum scapi de disconfort si îl satisfaci cu plăcere

Jucarii sexuale pentru cresterea libidoului la femei


DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Soția lui Jorge l-a iertat pe artist după ce a înșelat-o: „Nimeni nu e perfect”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Hot
Parteneri