Cum arăta Thalida de la Puterea Dragostei când era iubita lui Kamara! Era blondă și poza super sexy


Thalida Trofin, noua concurentă de la Puterea Dragostei, a dezvăluit că primul bărbat din viața ei a fost Kamara.

Thalida are 22 de ani și a devenit celebră încă de pe la 13 ani, când urca pe scenă alături de o trupă din Focșani.  La scurt timp însă s-a mutat în Bucureși, unde a studiat actoria la Colegiul Național de Arte ”Dinu Lipatti”, apoi a făcut ASE-ul și Facultatea de Pedagogie Muzicală.

Deși acum este brunetă, Thalida a fost o bună perioadă blondă. Pe vremea aceea, Thalida mergea la emisiuni cu mama, care o aștepta mereu în culise.

În acea perioadă, Thalida era singură. ”E greu să-ți faci un iubit când ești în industria asta muzicală. Dacă ar fi după mama, singurul pe care l-ar vrea ar fi Smiley. Mi-a spus că dacă e să-mi fac un iubit cântăreț, doar cu Smiley mă acceptă acasă”, a spus în glumă Thalida într-o emisiune tv.

Anul trecut însă, Thalida a trăit o scurtă, dar intensă poveste de dragoste cu un alt artist, Kamara.

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru Paşte şi Săptămâna Luminata! Este vremea schimbării şi a iertării! Atenţie, la duşmanii ascunşi- previziuni complete pentru Kfetele.ro

Citeste si: None de la Puterea Dragostei, dezvăluiri din intimitate despre Loredana Chivu! ”Îmi plac oamenii care fac ceva în viață. Așa este iubita mea”

Citeste si: Gestul incredibil al lui Hamude de la Puterea dragostei! ”Este bolnavă de cancer”

 

Citeste si: Ce mesaje îi trimitea Kamara Thalidei de la Puterea Dragostei, în perioada în care se pare că erau împreună| DEZVĂLUIRI

”Kamara a fost primul bărbat din viața mea. Mi-a spus că nu vrea să fie cu mine, dar totuși a vrut să fie primul meu bărbat. Am suferit enorm. Experiența asta m-a schimbat foarte mult. Am acceptat totul, faptul că era și cu alte fete în același timp cu mine.

Și asta pentru că îl iubeam. Încă îl iubesc , a dezvăluit Thalida în fața Andreei Mantea, la Puterea Dragostei.

Scurta relație de iubire dintre Thalida și Kamara s-a consumat anul trecut, iar tânăra și-a tatuat pe mână și data când a devenit ”femeie” datorită artistului.

Iată și cum arăta Thalida pe vremea când era blondă. A avut câteva pictoriale super-sexy.


Abonează-te pe

Citește și:

Ce mesaje îi trimitea Kamara Thalidei de la Puterea Dragostei, în perioada în care se pare că erau împreună | DEZVĂLUIRI

Soțul Monicăi Pop, ”umilit” de soție! Totul pleacă de la banii câștigați

None de la Puterea Dragostei, dezvăluiri din intimitate despre Loredana Chivu! ”Îmi plac oamenii care fac ceva în viață. Așa este iubita mea”

Gestul incredibil al lui Hamude de la Puterea dragostei! ”Este bolnavă de cancer”

Noi imagini cu incendiul de la mormântul Denisei Răducu! Detaliul uimitor observat de fani: „Este un semn de la ea”


DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

CITEȘTE: Cu ce se albește talpa la adidași

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Hot
Parteneri