Cum arăta Thalida de la Puterea Dragostei când era iubita lui Kamara! Era blondă și poza super sexy


Thalida Trofin, noua concurentă de la Puterea Dragostei, a dezvăluit că primul bărbat din viața ei a fost Kamara.

Thalida are 22 de ani și a devenit celebră încă de pe la 13 ani, când urca pe scenă alături de o trupă din Focșani.  La scurt timp însă s-a mutat în Bucureși, unde a studiat actoria la Colegiul Național de Arte ”Dinu Lipatti”, apoi a făcut ASE-ul și Facultatea de Pedagogie Muzicală.

Deși acum este brunetă, Thalida a fost o bună perioadă blondă. Pe vremea aceea, Thalida mergea la emisiuni cu mama, care o aștepta mereu în culise. În acea perioadă, Thalida era singură. ”E greu să-ți faci un iubit când ești în industria asta muzicală. Dacă ar fi după mama, singurul pe care l-ar vrea ar fi Smiley. Mi-a spus că dacă e să-mi fac un iubit cântăreț, doar cu Smiley mă acceptă acasă”, a spus în glumă Thalida într-o emisiune tv.

Anul trecut însă, Thalida a trăit o scurtă dar intensă poveste de dragoste cu un alt artist, Kamara.

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru Paşte şi Săptămâna Luminata! Este vremea schimbării şi a iertării! Atenţie, la duşmanii ascunşi - previziuni complete pentru Kfetele.ro

Citeste si: None de la Puterea Dragostei, dezvăluiri din intimitate despre Loredana Chivu! ”Îmi plac oamenii care fac ceva în viață. Așa este iubita mea”

Citeste si: Gestul incredibil al lui Hamude de la Puterea dragostei! ”Este bolnavă de cancer”

 

Citeste si: Ce mesaje îi trimitea Kamara Thalidei de la Puterea Dragostei, în perioada în care se pare că erau împreună | DEZVĂLUIRI

”Kamara a fost primul bărbat din viața mea. Mi-a spus că nu vrea să fie cu mine, dar totuși a vrut să fie primul meu bărbat. Am suferit enorm. Experiența asta m-a schimbat foarte mult. Am acceptat totul, faptul că era și cu alte fete în același timp cu mine. Și asta pentru că îl iubeam. Încă îl iubesc, a dezvăluit Thalida în fața Andreei Mantea, la Puterea Dragostei.

Scurta relație de iubire dintre Thalida și Kamara s-a consumat anul trecut, iar tânăra și-a tatuat pe mână și data când a devenit ”femeie” datorită artistului.

Iată și cum arăta Thalida pe vremea când era blondă. A avut câteva pictoriale super-sexy.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Pentru tine

Cea mai puternică rugăciune de Înălțarea Domnului

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Hot

Parteneri