Cele mai bizare experiențe sexuale, mărturisite de vedete: „linsul subrațului” şi sexul cu o fantomă


Celebritățile se află mereu în atenția publicului, dar în timp ce unele dintre ele preferă să-și țină ascunse fanteziile sexuale, alte vedete sunt mai mult decât bucuroase să dezvăluie cele mai bizare fetișuri sexuale pe care le au sau cele mai „picante” experiențe pe care le-au avut.

 

De la „linsul subrațului”, până la o partidă de sex cu o fantomă, sunt doar câteva dintre cele mai bizare experiențe sexuale ale anumitor vedete pe care le-au mărturisit fără prea mari emoții, după cum precizează The Sun.

Citeste si: Horoscop APRILIE 2019. Sănătate, dragoste și belșug pentru nativii care și-au început anul cu dificultăți

Chrissy Teigen

Fotomodelul Chrissy Teigen (31 de ani), soția celebrului cântăreț John Legend, a mărturisit recent că i-a interzis partenerului său sexul în poziția „doggy style” după ce Legend i-a spus că în această ipostază ar putea vedea anumite detalii anatomice nu prea plăcute ale ei. Frumoasa Chrissy a sugerat într-un interviu (care avea o cu totul altă temă) că soțul său n-a văzut niciodată acea parte a corpului adusă în discuție, dar John Legend a replicat contrariat că e un nonsens: o vede de fiecare dată când fac sex în poziția „doggy style”. „Nu vom mai face niciodată sex în acel fel”, i-a răspuns Chrissy.

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Beatrice Rancea, surpriză de proporții din partea colegilor de la „Îmi place dansul”, înainte de premiera care va avea loc în 31 august

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Hot

Parteneri